Arama sonuçları: *

1. Akhiore

Bu ledi önerir misiniz?

Evet 630tl olması lazım birde vergi var ama tr de bu fiyatlara ben bulamamıştım temuda gezerseniz alınabilecek çok ürün var
  2. Akhiore

Bu ledi önerir misiniz?

Bu dediğim tam sizlik o zaman çok fazla modu vardı videosu var üründe https://share.temu.com/j7rvZJGzA2A 2 metre var bu satıcıda daha ucuz 2 metre yeterli olursa https://share.temu.com/njrXqWUakyA Bu satıcıda 4 metreye kadar var telefonla kontrol vb var çok hızlı bağlanıyor...
  3. Akhiore

Bu ledi önerir misiniz?

Bu rgb led Argb led alırsanız daha iyi olur aceleniz yoksa temudan bi led almiştim çok hosuma gitmişti onu atabilirim acele mevzusunu geç gelebilir ondan dedim ne amaç için kullanacaktınız kesmeniz gerekiyor mu
  4. Akhiore

Mantıksız soru: Kablolu mouse kullanılmazsa bozulur mu?

Teşekkürler kafa dalgın heralde yine yanlış yazmışım bilerek yapıyormuş gibi oldu ama kablosuzu da sormuştum onları arada bir değiştire değiştire kullanmaya çalışıyorum yeterli oluyordur umarım 1736370633 Arada bi ortama soksam yine küserler mi usb 3,0 a felan taksam ( vallaha bayadır...
  5. Akhiore

Hemen düzeltim başlıktada yapmıştım aynısını kablolu olacaktı🙃
  6. Akhiore

Beyler elimde 3 tane kablolu mouse var bunlar kullanılmazsa bozulma vb olur mu satmaya kıyamıyorum 2 tane de kablosuz var onları arada şarj edip kullanmaya çalışıyorum ama yeterli oluyordur heralde
  7. Akhiore

Yardım 2-3k arası ses tekerlekli mekanik klavye önerisi

Aula F75 sahibindende vardır yoksa gaming gen den akko
  8. Akhiore

Amazfit band 7 VS Xiaomi mi band 7

şu an ikiside solda rahatsız etmiyor aslında 2 saatir felan duruyor
  9. Akhiore

Yardım Dostlar wifi5 modem önerirmsiniz

Evet zorlayabilirsen iyi olur ama farklı da bakayım ben araştırdığım hopperı bulmuştum en iyi olarak
  10. Akhiore

Yardım Dostlar wifi5 modem önerirmsiniz

Arkadaşın önerdiği keeneticleri alabilirsin ofisimizde fiber ile kullanıyoruz sorunsuz oldukça fazla cihaz bağlı
  11. Akhiore

1 SAATE VATAN BİLGİSAYARDAN BİLGİSAYAR ALACAM FİYAT PERFORMANS PC ÖNERİRMİSİNİZ

Acelen yoksa 5000 serisini bekle ve bütçe artırmaya çalış
  12. Akhiore

1 SAATE VATAN BİLGİSAYARDAN BİLGİSAYAR ALACAM FİYAT PERFORMANS PC ÖNERİRMİSİNİZ

Neden ben aldım ama kampanya yokken pahalı oluyor ondan mı dedin
  13. Akhiore

EN SEVDİĞİNİZ OYUN? (oyun önerisi)

Pubg en sevdiğim oyundur eskiden oynardım şimdi modası geçti onun dışında Apex,inside,cs,Man of medan ve serinin diğer oyunları Man of maden 2 kisi oynanmalı
  14. Akhiore

Amazfit band 7 VS Xiaomi mi band 7

İkiside elimde bulunuyor sizce hangisini kullanmalıyım amazfitin kordonu kopmuştu kordon 300tl dı mi band 7 600 o yüzden mi band almıştım ama şu an kordon aldım ikiside güzel gibi amazfit te saniye gözüküyor o hoşuma gidiyor xiaomi ninde kordon seçeneği çok ve ucuz yada ikisini de satıp farklı...
  15. Akhiore

4070 superli sistem kurucam 5000 serisini beklemeli miyim

Bol şans (kapatırken) 4080s işkence
  16. Akhiore

https://www.technopat.net/2022/07/04/path-tracing-nedir/ Böyle bir yazı buldum rtx in gelişmişi gibi bişeymiş heralde
  17. Akhiore

Valla bende şasirmistim ilk actigimda 3 fps felandı hatta sende haklısın kart kötü değil ama çok yeni oyunların bazılarını dlss olmadan ultrada oynatmıyor oynatıyor ama bazı oyunlarda zorlanıyor ben sebebini 12gb olmasına baģlıyorum yoksa 150fps veriyor ultrada ama işte o ayarı kapatmak lazım...
  18. Akhiore

Eminiz bu ayarı aç sendr emin olursun bu arada sen 180 i dlss açık mı görüyordun dlls kalitede 210 fln oluyor bende 2k ultrada (rtx kapalı full ray tracing olan ayar)
  19. Akhiore

Normal ultra Rtx medium da açınca dlss kapalı Ben karta kötü demiyorum sadece yaşadıklarimdan bahsediyorum alayım herşeyi acsin yok stalker 2 deki olaya birsey demem ama optimizasyonu kötü onun
  20. Akhiore

O ayar açıkken ve dlls kapalı yada aćık farketmez imkansız
Top Bottom