Evet pilini değiştirdim aynı bende şarjlı fener var ama bu feneri daha çok seviyorum şeklinden dolayı bazen çantamı omuz kısmına takıp kullanıyorum hala ışığı var ama az düzeltebilirsem düzeltmek istiyorum
Elimde böyle bir fener var ışığı az yanıyor kırtasiyeden ampul aldım sonuç aynı acaba sorun ampul ile mi alakalı mı? Yoksa pas veya oksitlenme ile mi alakalı? Bir arkadaşıma sordum paslandığı için dedi acaba pas sökücü sıksam sorun çözülür mü?
yardım edenlere teşekkürler kasa benim kasam değildi arkadaş çağırdı bende gittim yapamadık ondan konu açtım sorun ekran kartındaymış farklı bir ekran kartı takınca görüntü geldi, ekran kartı bozulmuş.
Mezarlık bölümünde çökme yaşama sorunu ile ilgili tek bir video buldum o da grafik ayarlarını düşüğe çekiyordu denedim işe yaramadı yabancılardan biri steam de konu açmış sam özelliğini kapatmamız gerektiğini söylüyordu denedim maalesef işe yaramadı.
Oyunu Epic Games'ten aldım. Ekran kartım RX 6700 (XT değil). 32 GB 3600 MHz RAM kullanıyorum ve oyun M.2 SSD'ye kurulu bu zamana kadar hep önerilen ayarlarda oyunu sorunsuz oynadım ama mezarlık bölümüne geldim ve oyun sürekli çöküyor ayarları en düşüğe çekmeme rağmen oyun çöküyor ne yapabilirim?
Anakartım B450M H modeli DDR4 ve 3600 MHz Ram destekliyor. Şu anda 2x8 16 gb ram kullanıyorum ve yükseltmeyi düşünüyorum kendi araştırmaların sonucunda bir kaç tane ram buldum sizce hangisini almalıyım veya sizin öneriniz var mı...