Arama sonuçları: *

1. ŞahinBaşaran

El Feneri az yanıyor

maalesef hocam ikinci el olarak dolaptan almıştım
  2. ŞahinBaşaran

El Feneri az yanıyor

haklısınız hocam baya eski bir fener sevdiğim için yapmaya çalışıyorum oksitleri temizlemeyi deneyeceğim işe yaramazsa yapacak bir şey yok
  3. ŞahinBaşaran

El Feneri az yanıyor

tamamdır hocam çok teşekkür ederim deneyeceğim.
  4. ŞahinBaşaran

El Feneri az yanıyor

hocam telleri görebiliyorum herhangi bir kopukluk yok sanırım sorun oksitlenme
  5. ŞahinBaşaran

El Feneri az yanıyor

hocam ampul sanırım 2.4 volt üzerinde 2.4vo.54 yazıyor
  6. ŞahinBaşaran

El Feneri az yanıyor

Hocam kusura bakmayın pek anlamıyorum nasıl yapabilirim? Pillerin ikisi de aynı model
  7. ŞahinBaşaran

El Feneri az yanıyor

Evet pilini değiştirdim aynı bende şarjlı fener var ama bu feneri daha çok seviyorum şeklinden dolayı bazen çantamı omuz kısmına takıp kullanıyorum hala ışığı var ama az düzeltebilirsem düzeltmek istiyorum
  8. ŞahinBaşaran

El Feneri az yanıyor

Elimde böyle bir fener var ışığı az yanıyor kırtasiyeden ampul aldım sonuç aynı acaba sorun ampul ile mi alakalı mı? Yoksa pas veya oksitlenme ile mi alakalı? Bir arkadaşıma sordum paslandığı için dedi acaba pas sökücü sıksam sorun çözülür mü?
  9. ŞahinBaşaran

Çözüldü✓ Kasa çalışıyor ama görüntü gelmiyor

yardım edenlere teşekkürler kasa benim kasam değildi arkadaş çağırdı bende gittim yapamadık ondan konu açtım sorun ekran kartındaymış farklı bir ekran kartı takınca görüntü geldi, ekran kartı bozulmuş.
  10. ŞahinBaşaran

Monitör de hdmi kablosu yok vga ve vga benzeri bir kablo ile denedik ekran kartını çıkardık olmadı anakarta bağladık maalesef olmadı maalesef
  11. ŞahinBaşaran

Haklısınız farklı monitör ve kablolarlarda denedik ama maalesef sorun aynı
  12. ŞahinBaşaran

Merhaba arkadaşlar kasa çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor sizce sorun nedir nasıl çözebiliriz?
  13. ŞahinBaşaran

Yardım The Last Of Us Part 1, Mezarlık bölümünde oyun çöküyor.

Mezarlık bölümünde çökme yaşama sorunu ile ilgili tek bir video buldum o da grafik ayarlarını düşüğe çekiyordu denedim işe yaramadı yabancılardan biri steam de konu açmış sam özelliğini kapatmamız gerektiğini söylüyordu denedim maalesef işe yaramadı.
  14. ŞahinBaşaran

Yardım The Last Of Us Part 1, Mezarlık bölümünde oyun çöküyor.

Oyunu Epic Games'ten aldım. Ekran kartım RX 6700 (XT değil). 32 GB 3600 MHz RAM kullanıyorum ve oyun M.2 SSD'ye kurulu bu zamana kadar hep önerilen ayarlarda oyunu sorunsuz oynadım ama mezarlık bölümüne geldim ve oyun sürekli çöküyor ayarları en düşüğe çekmeme rağmen oyun çöküyor ne yapabilirim?
  15. ŞahinBaşaran

2x16 32 GB DDR4 3600 MHz Ram önerisi

Çok teşekkür ederim. 1722635692 Hocam teklifiniz için çok teşekkür ederim ama sıfır almayı düşünüyorum.
  16. ŞahinBaşaran

Nedeni nedir sizce?
  17. ŞahinBaşaran

Anakartım B450M H modeli DDR4 ve 3600 MHz Ram destekliyor. Şu anda 2x8 16 gb ram kullanıyorum ve yükseltmeyi düşünüyorum kendi araştırmaların sonucunda bir kaç tane ram buldum sizce hangisini almalıyım veya sizin öneriniz var mı...
  18. ŞahinBaşaran

Kablosuz mouse önerisi

güzel mouse'a benziyor benimde önerim budur
  19. ŞahinBaşaran

FURYLEVELIN YENİ 3395 İDDALI MOUSE`U Bu Fiyata Bu Mouse ?

Çok güzel bir mouse olmuş bence özellikleri bu fiyata göre baya iyi
Top Bottom