tamam yazdım bunu haste almayı düşündüm sipariş verdim ama hem pahalıyıdı hemde bana göre değildi ve kabloluydu onsan iptal ettim buna bakacağım şimdievet videosunu az önce attı ve baya detaylı istersen göz atabilirsin bende almayı düşünüyorum
sorunum kalmadı bence bü çok okey 3395 nerden bulabiliriz başka diye düşündüm mcusu da ideal ve palm clawa uygun adamın elinden anladımalırsam incelemesini bende çekmeyi planlıyorum bu fiyat bareminde çok iddialı özelliklere sahip ayrıca video rehber tarzında sorularına yanıt bulabilirsin
aynen baya iddiali bir ürün zaten ilerleyen zamanlarda dikkat çekeceğinide düşünüyorum o yüzden elimden geldiğince ikinici videosunu atan lişi ben olmayı deneyeceğimsorunum kalmadı bence bü çok okey 3395 nerden bulabiliriz başka diye düşündüm mcusu da ideal ve palm clawa uygun adamın elinden anladım
atarsan izleyeceğime emin olabilirsin :daynen baya iddiali bir ürün zaten ilerleyen zamanlarda dikkat çekeceğinide düşünüyorum o yüzden elimden geldiğince ikinici videosunu atan lişi ben olmayı deneyeceğim
güzel mouse'a benziyor benimde önerim budurevet videosunu az önce attı ve baya detaylı istersen göz atabilirsin bende almayı düşünüyorum