Kablosuz mouse önerisi

Xayrx

80+
Reaksiyon skoru
34
1000tl bütçem var çok azda olsa üstüne çıkabilirim fps oyunları oynuyorum gaming mouse önerilerinizi bekliyorum

evet videosunu az önce attı ve baya detaylı istersen göz atabilirsin bende almayı düşünüyorum

evet videosunu az önce attı ve baya detaylı istersen göz atabilirsin bende almayı düşünüyorum
tamam yazdım bunu haste almayı düşündüm sipariş verdim ama hem pahalıyıdı hemde bana göre değildi ve kabloluydu onsan iptal ettim buna bakacağım şimdi

alırsam incelemesini bende çekmeyi planlıyorum bu fiyat bareminde çok iddialı özelliklere sahip ayrıca video rehber tarzında sorularına yanıt bulabilirsin

alırsam incelemesini bende çekmeyi planlıyorum bu fiyat bareminde çok iddialı özelliklere sahip ayrıca video rehber tarzında sorularına yanıt bulabilirsin
sorunum kalmadı bence bü çok okey 3395 nerden bulabiliriz başka diye düşündüm mcusu da ideal ve palm clawa uygun adamın elinden anladım

sorunum kalmadı bence bü çok okey 3395 nerden bulabiliriz başka diye düşündüm mcusu da ideal ve palm clawa uygun adamın elinden anladım
aynen baya iddiali bir ürün zaten ilerleyen zamanlarda dikkat çekeceğinide düşünüyorum o yüzden elimden geldiğince ikinici videosunu atan lişi ben olmayı deneyeceğim :D

teşekkür ederim ;]
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hatta belki biraz sonrada konusunu açarız hazır kimse açmamışken :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,625
Üyeler
174,405
Son üye
Miraç ali