hem ssd sağlığına hem kaç saat açık kaldığına crystal disk infodan mı bakıyoruz bide mesela adam dedi pc 3 yıllık falan kaç saat olması lazım o kısmı...
Furmarkdan ekrana kartı, crystal disk info Dan SSD sağlığına bakacaksın ve kaç saat kullanıldığına, sahibine sor de ki kaç saat açık kalmıştır sonra...
Valla 40-50 ye o kadar da sağlam ve uzun ömürlü bişey gelmez ikinci el öneririm , bende laptop alacağım ve ikinci el düşünüyorum bu şişik piyasada sıfır...
Bol bol istop ettirmen asıl iyi sınava kadar alışırsın tam olarak .İlk gün rotayi gösteriyor zaten Park yaptırmaz birde tanıtım
1786949240
Zaten parkur...
Kral valla elin ayağın titreyecek ilk başta birde direkt trafiğin içindesin ama alisiyon zamanla benim 4. Haftam bugün
1786945011
3-4 kere tek surmustum...
hocam teknik servisi konusunda cok iyi yorumlar gormedim ancak sahsen turkiyede hangi markanin teknik servis yorumlarina baksam zaten rezalet olduklarini...
Hocam bu gamegaraj markası alınır mı yeni duyuyorum. Yorumlar da pek iyi değil donup kapanıyor gibisinden baya yorum gördüm babada 60-70 k arası laptop...