Arama sonuçları: *

1. beratxma1

Yurt Dışı 16 Vs Türkiye 16e (Aynı Fiyat)

Düz almayın bence
  2. beratxma1

Yurt Dışı 16 Vs Türkiye 16e (Aynı Fiyat)

Hoocam 16 pro falan gelmesi lazım burda kaçak o paralara
  3. beratxma1

Yardım Yüksel Bellek Kullanımı

Hocam normal, 16 GB şuan yetersiz çoğu konuda. Min 32 lazım oda kriz var 1786889150 Hocam ram fiyatları sizce ilerde düşer mi ?
  4. beratxma1

🔥İndirim N11 Giyimde 100 TL - 200 TL - 300 TL İndirim Kuponları

900 e falan denk gelecek ve zaten alcagim ürünü 600 kusure çektim.Adamsiniz hocam 👍🏻♥️
  5. beratxma1

🔥İndirim N11 Giyimde 100 TL - 200 TL - 300 TL İndirim Kuponları

Poloda 300 kuponu nasıl kullancam
  6. beratxma1

Çözüldü✓ 5070 Ti Laptop Onerisi

Hocam bu gamegaraj markası alınır mı yeni duyuyorum. Yorumlar da pek iyi değil donup kapanıyor gibisinden baya yorum gördüm babada 60-70 k arası laptop lazım. After effectste kullanacağım için min 32 rame ihtiyacım var
  7. beratxma1

Sürücü Sınavından Kaldım :(

Valla o değişir ya bana bu anlattığı yaşanmış olay.
  8. beratxma1

İkisinde de çıkarken sınırsız hak var , Paralelde baktın kurtarmıyor orda da bir ileri hakkin var tam sağ kırıp geri yapabiliyorsun 1786789079 Hocam bana dedi ki bi kere birisi ışıkta 3 kere stop etti , geçti. Bazı komisyonlar çok esnek olabiliyor, ama Park yerleri hariç orda MEB'den adamlar var.
  9. beratxma1

Benimde haftaya sınavım var , hocam bana demişti ki park yerlerinde çok dikkatli ol diğer yerlerde bişey demeyebiliyorlar
  10. beratxma1

Kral park yerlerinde sana bişey taniyamazlar , orda müfettişler oluyor 1786788819 Yoksa normalde bazı hocalar bazı şeyleri görmezden gelebiliyor
  11. beratxma1

Yardım Dolap Uygulamasından Laptop Alınır mı?

Video kaydı alsa da boş
  12. beratxma1

Yardım Dolap Uygulamasından Laptop Alınır mı?

İyi akşamlar kral ben zamanında dolaptan masaüstü PC almıştım ve ekran kartının furmark değerinin de fotoğrafı ekliydi. Bi geldi bana ürün 80-85 görüyor fotoğraftaki degerle alakası yok kart yanıyor resmen.Neyse sonra iade talebi oluşturdum somut deliller kullanarak furmark değerleri oyun testi...
  13. beratxma1

Gemini 3.6 Flash ve Yeni Gemini Modelleri

Detaylı işlerde Claude normalde gemini işimi görüyor 1786717195 3.7 pro da bekliyoruz gözümüz yollarda kaldı 🫡
  14. beratxma1

Asus Tuf F16 mı Lenovo Legıon Mu?

Ekran kartı voltaji çok önemli
  15. beratxma1

60-70 Bin TL Arası Garanti 32gb Ram Laptop Önerisi

Bu nasıl https://app.hb.biz/2OW5vKTrdNmj Şuan 3060ti kullanıyorum video editörüyüm, yani premiere ve after effectste beni uzmemesi gerekiyor. 32 GB rame ihtiyacım var o bakımdan iyi ama ekran kartı benimkinden buna geçmek attan essege binmek gibi hissettirir mi acaba 200w şuanki kartım
  16. beratxma1

Valla kral bende alcam bekliyorum şuan ama fiyatlar berbat durumda. Olmadı ikinci ele yönelmek zorunda kalcam 1786633039 Belki Eylül Ekim'de birşeyler olur diye bekliyorum
  17. beratxma1

45 w ciddi mi 70 binlik bilgisayara ?
  18. beratxma1

🔥İndirim Ltb Baskılı T-Shirtler 5 Adet Alımda 159 TL

Kupon için premium mu gerek ?
  19. beratxma1

RTX 5060 Laptop Önerisi

Altın artıyor ya ondan
  20. beratxma1

RTX 5060 Laptop Önerisi

Hocam bu fiyatlar sizce düşer mi