beratxma1 isimli üyenin son içerikleri

1. beratxma1

Asus Mu Hp mi Aynı Fiyat Skalasında

Asus der geçerim.İkinci el ekran karti aldığımda bozuk gelmişti garantiye yolladım hiç sorun çıkarmadan fan değişimi ve ücretsiz bakımı yapıp sıfır ayarında bana geri yolladılar. 1790146959 HP dediğin gibi 32 ram falan koyuyor aynı fiyat skalasında ama kişisel bir tercih yani özellik lazımsa...
  2. beratxma1

❌İndirim Bitti! Defacto Black Erkek Aromatik Parfüm 50 Ml 199 TL

Bende narcotic aldım, koku konusunda süper ama bargello sıkmistim birinden geçen gün onun kokusu 2 gün ustumdeydi bu çabuk uçuyor ve hafifliyor
  3. beratxma1

Egea1.4 Fire Vs 1.3 Multijet

. 1789331887 Gerçi benim bindigimde tup takılı değildi de yinede 1.4 alınır bu yakıt fiyatlarında
  4. beratxma1

Egea1.4 Fire Vs 1.3 Multijet

1.4 e çok sallanıyor ama ben çok bindim arkadaşta vardı bastımmı da basıyorsun 160-170.Zaten atmosferik araba öyle uçuk beklenti olmamalı ama ben olsam dizelle cebimi yakacagima onu alırdım durum şuan çok ciddi arabadan başka biseye binmeyen arkadaşım mazot 90 olduktan sonra aracını çıkarmamaya...
  5. beratxma1

Logitech G923 Sizce Alınır mı

Güzel fiyatı ama videoya bakmadım
  6. beratxma1

Çözüldü✓ Turkcell Tarifesini Yenilemeli Miyim?

Normalde mesela Eylül'de fiyatların değişmesi lazımdı, bunlar da değişir de 5g den ötürü ne kadar uygun olur bilemedim 1789235653 Eylül ayında da güzel oluyor baya ama şuan daha bi değişiklik yok
  7. beratxma1

Çözüldü✓ Turkcell Tarifesini Yenilemeli Miyim?

Hocam ben şahsen yeniledim kendiminkini 2 gün önce , bu fiyatlar belki düşebilir de 5G falan geldi belli de olmaz
  8. beratxma1

🔥İndirim Xiaomi Tag Akıllı Takip Cihazı 509 TL

Böyle evlat herkese lazım 1789203089 🫡
  9. beratxma1

Yardım Asus Tuf A16 Furmark Test Ekran Kartı Fazla Isınıyor

45 guzel baya 🫡 ekran kartını tam bilmiyorum ama tuf bu yani 4060 sa normal fiyatı derim 5060 sa ucuza alıyorsun derim
  10. beratxma1

Kediyi Napayım

Hocam ben salmiyorum kendi kaçıp gidiyor 😀 yazın mecbur pencere açmak zorundayız.Kisin da kapıyı açmamızi koklayıp siyrilip gidiyor direkt.Ama adam napsin dışarda sürekli başka bir dişinin üstünde görüyorum 🤣 1789164147 Yazık yaa
  11. beratxma1

2. El Ekran Karti Alip Dolandirildim

Bayağı iyiymiş
  12. beratxma1

Peki ekip incelemesi mi gerekiyor orda yoksa koşulsuz iade hakkım mı var ? Ona göre elektronik alışverişi yapmayı düşünebilirim.
  13. beratxma1

Kediyi Napayım

16 derece 🫡 ora nere öyle 1789162491 Benim evdeki evim müstakil olduğu için dışarda takılıp geri eve geliyor, otele çevirmiş beyimiz evi. Baya balkondan falan da geliyor yani 1789162498 😀
  14. beratxma1

Hocalarım param güvende bu kadar güvenilir mi acaba ? Ben bi kere dolaptan sistem alıp patlamistim bana verilen furmark değeri ile aldığımda elime geçen furmark değeri bir değildi 3 fanli 3060ti 80 derece görüyordu şaka gibi ve adam da iadeyi kabul etmedi, ardından dolap ekibi tarafından...
Geri