beratxma1 isimli üyenin son içerikleri

1. beratxma1

Kırık Obp Ne Kadar Geri Atar

Ea mi sözel miydi birisi hatırlamıyorum 20 küsür yapmıştı 72 ye attı
  2. beratxma1

Üniversite İçin Bavul Önerisi

Üniversiteye gideceğim büyük boy bavula ihtiyacım var. Her baktığım üründe ilk seyahatinde kırıldı yorumları var 🥲 nasıl bbir şeyalacağımı Yardımcı olabilir misiniz bütçem orta.
  3. beratxma1

Ders Çalismak İçin Tablet Önerisi

Mi padlere de bakabilirsin 1786220370 Özellikleri karşılaştır o fiyata olanların ,senin tercih ettiğin özellikler hangisinde en iyiyse onu al
  4. beratxma1

🔥İndirim Tudors Narcotic & Dark Royal 100 Ml Özel Seri 599tl

hocam hızır gibi yetistiniz ama hangisini almalıyım acil cevaplayabilir misiniz ? 1786032732 hoppalaaa herkes bişey demiş hangisini alayım
  5. beratxma1

Laptop Onerisi 35k Butce İcin

Monsterdan öğrenci indirimlilere bi bakabilir misin , başka bişey gelirmi bilmiyorum yinede arastir
  6. beratxma1

20 22k Arasında Hangi Model Yd iPhone Gelir

yani işte 2. el yerlerine bakarsın ama riskli
  7. beratxma1

20 22k Arasında Hangi Model Yd iPhone Gelir

14 pro bulursun ama toplama riski var
  8. beratxma1

Bu 2.El Sistem Sizce Alınır mı ?

vaybee kuzenime 4060 lı sistemi 1-2 sene önce 17 ye falan almıstık
  9. beratxma1

Masaüstümü Laptopmu Almalıyım

kral ne yaptıgına baglı ben 3-4 sene önce masaüstü aldım , video editoruyum kurulu oldugu odada klima yok iş yapasım gelmiyor ek olarak üniversiteye gideceğim ve biryerde sürekli sabit oturmak beni baymaya basladı uzun soluklu oturdugum için.Ben o zaman masaustunu baya bi uygun fiyata almıstım...
  10. beratxma1

30k 2.El Sistem Önerisi

yaani garanti olursa özellikle ekran kartında güzel olur , kendi tecrübemde 2. el almıştım ve ekran kartı sebepsiz şekilde sorunlu geldi garanti vardı yolladım fanı falan değişmişti.3-4 sene oldu bu olay olalı.Garanti olmasaydı en az bin tl bayabilirdim.
  11. beratxma1

G25 2026 Yılında Hala Alınır mı?

7 yıl önce falan oynama fırsatım olmuştu g25 ile , yani kral bence senin beklentine bağlı seni götürüp goturmeyecegi ve ürünün makulluk durumuna
  12. beratxma1

Yardım Üniversite Grafik Tasarım İçin Laptop Önerileri

Bana da aynı işler için lazım bütçe 60 ki ya kadar çıkar taksitle , anlayan arkadaşlar önerebilir mi
  13. beratxma1

Yardım Ryzen 5500 Çok Isınıyor

macunla alakalı bir problem değil!
  14. beratxma1

❌İndirim Bitti! Hp Victus 16 Intel Core İ7 13700h 32gb 1tb SSD Rtx4070 45.492,19 TL

bu fiyata böyle seyler düsüyor mu arada?
  15. beratxma1

Yardım Ryzen 5500 Çok Isınıyor

yani ama sonucta kusurlu mal vermek etik değil adam da para veriyor
Geri