beratxma1 isimli üyenin son içerikleri

1. beratxma1

🔥İndirim 545 TL - U.S. Polo Assn. Franco 2fx Beyaz Erkek Sneaker

Bu fiyata çakma bile kalmadı 🤣
  2. beratxma1

2. El PC Alırken Yapılması Gerekilen Testler

Valla o değişir sen öğren buraya at yorumliycam 1787767866 Cinebenchden de yapcan test ve puanina bak diğer youtubedaki işlemci puanlarıyla uyuyo mu
  3. beratxma1

2. El PC Alırken Yapılması Gerekilen Testler

Furmarkdan ekrana kartı, crystal disk info Dan SSD sağlığına bakacaksın ve kaç saat kullanıldığına, sahibine sor de ki kaç saat açık kalmıştır sonra crystaldiskinfodan baktirt benimkide mesela Ryzen 5500 ve 3060 ti sistem 3 senelik bir sene sınavdan ötürü yattı geri kalanda kullandım 3600 saat...
  4. beratxma1

40-50 Bandında Fiyat Performans Laptop Arıyorum.

Valla 40-50 ye o kadar da sağlam ve uzun ömürlü bişey gelmez ikinci el öneririm , bende laptop alacağım ve ikinci el düşünüyorum bu şişik piyasada sıfır alınmaz.2. el alacaksan da bakımlı ve garantili olanlara yönel.Eger illa sıfır istiyorsan buradan indirim kovala
  5. beratxma1

Yarın İlk Sürüş Dersim Var Tavsiyleriniz Neler.

Bol bol istop ettirmen asıl iyi sınava kadar alışırsın tam olarak .İlk gün rotayi gösteriyor zaten Park yaptırmaz birde tanıtım 1786949240 Zaten parkur direkt trafik içinde oluyo 1786949262 Hani mesela L den paralele gitmek için trafik içerisinde olman lazım
  6. beratxma1

Yarın İlk Sürüş Dersim Var Tavsiyleriniz Neler.

Kral valla elin ayağın titreyecek ilk başta birde direkt trafiğin içindesin ama alisiyon zamanla benim 4. Haftam bugün 1786945011 3-4 kere tek surmustum tek öğreniyorsun
  7. beratxma1

Yurt Dışı 16 Vs Türkiye 16e (Aynı Fiyat)

Düz almayın bence
  8. beratxma1

Yurt Dışı 16 Vs Türkiye 16e (Aynı Fiyat)

Hoocam 16 pro falan gelmesi lazım burda kaçak o paralara
  9. beratxma1

Yardım Yüksel Bellek Kullanımı

Hocam normal, 16 GB şuan yetersiz çoğu konuda. Min 32 lazım oda kriz var 1786889150 Hocam ram fiyatları sizce ilerde düşer mi ?
  10. beratxma1

🔥İndirim N11 Giyimde 100 TL - 200 TL - 300 TL İndirim Kuponları

900 e falan denk gelecek ve zaten alcagim ürünü 600 kusure çektim.Adamsiniz hocam 👍🏻♥️
  11. beratxma1

🔥İndirim N11 Giyimde 100 TL - 200 TL - 300 TL İndirim Kuponları

Poloda 300 kuponu nasıl kullancam
  12. beratxma1

Çözüldü✓ 5070 Ti Laptop Onerisi

Hocam bu gamegaraj markası alınır mı yeni duyuyorum. Yorumlar da pek iyi değil donup kapanıyor gibisinden baya yorum gördüm babada 60-70 k arası laptop lazım. After effectste kullanacağım için min 32 rame ihtiyacım var
  13. beratxma1

Sürücü Sınavından Kaldım :(

Valla o değişir ya bana bu anlattığı yaşanmış olay.
  14. beratxma1

Sürücü Sınavından Kaldım :(

İkisinde de çıkarken sınırsız hak var , Paralelde baktın kurtarmıyor orda da bir ileri hakkin var tam sağ kırıp geri yapabiliyorsun 1786789079 Hocam bana dedi ki bi kere birisi ışıkta 3 kere stop etti , geçti. Bazı komisyonlar çok esnek olabiliyor, ama Park yerleri hariç orda MEB'den adamlar var.
Geri