Arama sonuçları: *

1. Remi

🔥İndirim ThermalRight Sonsuz Ayna Fan 399 TL

Artık güzel indirim görmek istemiyorum 235k borç yaptım duramayacağım bu gidişle neyse fiyatları epey güzel zam gelmeden alın ihtiyacı olan varsa
  2. Remi

Yardım Akşam ve gün içinde netspeed internetle valorantta ping dalgalanması

tamamdır o zaman inşallah çözebilirler kısa sürede Ekleme: Ufak bir aratma yaptım bir çok kişide (Netspeed kullanan) yine benzer sorunlar varmış bazılarının sorununu müşteri hizmetleri çözmüş ama bazıları düzelmemiş bu da aklınızda olsun
  3. Remi

Hiçbir sorun da gözükmüyor teste göre her şey normal destekle iletişime geçmekten başka bir yol yok gibi gözüküyor
  4. Remi

Speedtest yapıp sonuçlarını atabilir misin buraya ve yeni açılan iss'lerin temelleri pek sağlam olmadığından biraz sorun yaşatabiliyorlar bu yüzden garantici olma taraftarıyım comnet vakalarından sonra hele. Normalde milleniyi de çok kullanan tanıdığım vardı pek sorun yaşayan görmemiştim
  5. Remi

Turk Telekom altyapıları hep böyle ya geçmiş olsun benimde eski altyapımda turk telekomdu iş çıkış saatinde istanbul trafiği gibi trafik oluyordu hız yarılara düşüyordu çok şükür ki gigafiber geldi. Eğer iss değiştirmek istersen turknet'e geçmeni öneririm biraz overpay olur ama kafan ağrımaz...
  6. Remi

Yarına Bir Mektup Tüm Platformlarda

Bu tarz konular serbest miydi ya serbestse bende albümlerimi yapıştırayım şaka maka
  7. Remi

Kapasite yoğunluğuna benziyor ama millenide bu sorunun olmadığını söylemişsin evinizin altında kaç tane altyapı var ve milleni ve netspeed aynı altyapıyı mı kullanıyor eğer aynı altyapıysa ve millenide sorun yokken netspeed'de varsa iss'de routing sorunu olabilir aynı altyapı değilse kapasiteden...
  8. Remi

60K Altı Telefon Önerisi

Iphone 16 bu bütçede kullanım amacınıza uygun gibi duruyor fotoğraf çekmek için falan ve bir değişiklik yapmış olursunuz yeni işletim sistemine geçerek. Apple istemiyorsanız S24U galiba o fiyatta en iyisi
  9. Remi

🔴 Olaylar Olaylar Olaylar #KaraborSARAY 🔴

Aynen öyle bir tescil ki mahkeme kararı bile çıkmadan tescillenmiş şikeciyiz gağsaraylıya laf anlatmaya çalışmak gereksiz çaba
  10. Remi

🔥İndirim Sapphire Pulse RX 7900 XTX 24 GB 38.499 TL

abartılıyor bu mevzu si nerjiden hazır sistem aldım monitör aldım sistemde bir hata oldu 5 dakika bile uğraştırmadılar parça değişimi yaptılar
  11. Remi

5070=4090 YANILGISI?

Software zaten en önemli şey saf güç denen şeyin hiçbir önemi yok günümüzde, ve %30 civarı zaten bir artış var saf olarak
  12. Remi

Öğrenci İçin Kredi Kartı Önerisi

limit verirler ve daha çok kampanyası olur genelde
  13. Remi

Başvur ikisine de hangisi daha gözüne iyi geldiyse onu kullanırsın hadi hayırlı olsun
  14. Remi

kredi notunu kontrol ediyor musun ilk kredi kartı kullandığım aylarda ekstre öncesi ödeme yaptığımdan limit arttıramamıştım bende de tüm bankalar toplam 350 civarı 1736533491 genç kartlara hiçbir banka limit vermiyor adam gibi normal maximum karta geçin
  15. Remi

Aralarında sıralama yapmamı istersen Kendi deneyimlerim Limit olarak Axess >> İş > Yapıkredi Kampanya olarak Axess >> İş >> Yapıkredi Akbank'ın birkaç sorunu oldu geçmişte ondan insanlar biraz mesafeli duruyor ama güvenli bir sorun olmaz eğer ilerisinde başka planların varsa yani Premium kart...
  16. Remi

150 verin gitsin ne olacak bende de var axess bi 7, 8 kredi kartım var hepsine aidat ödüyorum ama işimi görüyor 12ye bölseniz 150 tlyi 12.5 tl yapar ayda çıtır çerez para, kampanyalardan zaten o parayı çıkartıyorsunuz rahatça 1736532865 150 tl para mı şu an çoğu kredi kartının aidatı 800 - 900...
  17. Remi

Düşükten başlar genelde limitin harcama yaparak arttırırsın 10k 50k arasına öğrenci kartıyla da çıkabilirsin ama 100-200 istiyorsan öğrenci kartı biraz işini zorlaştırır ben şahsen öğrenci kartı kullanmıyorum
  18. Remi

Şahsen İş Bankası kullanıyorum en çok limiti Akbank veriyor taksit olarak iyi denebilir aidatı da yok ancak aklında bulunsun öğrenciye çok limit verilmez yüksek limitten kastını biraz daha açarsan daha çok yardımcı olabilirim
  19. Remi

Bu sistem 140 Bin TL istiyor sizce değer mi?

Yeni oyunların hiçbirini oynatamıyor, Ray Tracing yok, içinde Mash Rendering olmadığı için 2, 3 senedir hiçbir oyunu adam gibi oynatamıyor bkz. Alan Wake 2 o kart çoktan ömrünü doldurdu. Ayrıca teknoloji sürekli öncekinden daha hızlı ilerliyor, 1080'in rafa kaldırılma süresi 6 yıldı oyuncular...
Top Bottom