Neler Yeni

60K Altı Telefon Önerisi

chatgpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
ChatGPT
Merhabalar anlık olarak Redmi note 12 pro kullanıyorum ve canıma tak etti artık, bundan sonra düşük segment cihaz kullanmamaya yemin ettim ve size danışmaya karar verdim arkadaşlar. Bana bu bütçeye alınabilecek en iyi telefonu önermenizi istiyorum, ayrıca oyun oynamıyorum çok fotoğraf çeker video izlerim marka takıntım yok redmi'den nefret bile etsem Xiaomi'nin iyi modellerini de kullandım gayet güzeldi o yüzden sorun marka değil bütçe olduğunu düşünüyorum ve bu fiyat bandında alınabilecek en iyi telefonları bilmek istiyorum teşekkür ederim.

MufasaBoss

80+ Bronze
Merhabalar anlık olarak Redmi note 12 pro kullanıyorum ve canıma tak etti artık, bundan sonra düşük segment cihaz kullanmamaya yemin ettim ve size danışmaya karar verdim arkadaşlar. Bana bu bütçeye alınabilecek en iyi telefonu önermenizi istiyorum, ayrıca oyun oynamıyorum çok fotoğraf çeker video izlerim marka takıntım yok redmi'den nefret bile etsem Xiaomi'nin iyi modellerini de kullandım gayet güzeldi o yüzden sorun marka değil bütçe olduğunu düşünüyorum ve bu fiyat bandında alınabilecek en iyi telefonları bilmek istiyorum teşekkür ederim.
Samsung S24 Al Samsung Adamdır Uzun Ömürlüdür İphone Gibi Telefon Yavaşlatmaz Annem 5 Sene Samsung Kullandı Sonra Yeni Telefon Aldı Annemin Eski Telefon Küçük Kardeşim Kullanıyor 7 Yıldır Max 1 Kere Tamire Gitti

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Burak
s24+ veya s24 ultra ama s25i beklemekte fayda var

crabman

80+ Bronze
S24+ ve S24 Ultra arasında fiyatına değecek bir fark yok. hatta f/p olarak özelliklerini yorumlayacaksak S24+ çok daha iyi. S25 serisinde sd 8 elite kullanılacak çok iyi olacak diyorlar. S25+ modelininde 60 bin üstüne satılacağını sanmıyorum. o yüzden aceleniz yoksa beklemeniz taraftarıyım. o kadar bütçe varkende honor realme vivo falan o tarz markalara bulaşmayın.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Iphone 16 bu bütçede kullanım amacınıza uygun gibi duruyor fotoğraf çekmek için falan ve bir değişiklik yapmış olursunuz yeni işletim sistemine geçerek. Apple istemiyorsanız S24U galiba o fiyatta en iyisi

kutaybey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Kutay
senelerdir android kullanıyordum , ama iphone kullanmaya başladıktan sonra iş değişti. bu saatten sonra da androide geçmem. markadan takıntısından falan değil , apple ekosistemi seni iphone almak için itekliyor. performans falan demeyin , kullanım açısından ve kamera açısından iphone daha iyi ve kolay. en son redmi note 10 pro kullanıyordum ve sorunları falan benimde canıma tak etmişti artık. önce iphone 13 kullandım şimdi ise 16 kullanıyorum ve gayet memnunum. o yüzden bütçenle git ve iphone al. 2 3 sene sonra falan sıkışırsan da az bir zararla yine satabilirsin zaten. android ölü yatırım.
androidden ödenek alanlar da sabaha kadar eleştirebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung S24 Al Samsung Adamdır Uzun Ömürlüdür İphone Gibi Telefon Yavaşlatmaz Annem 5 Sene Samsung Kullandı Sonra Yeni Telefon Aldı Annemin Eski Telefon Küçük Kardeşim Kullanıyor 7 Yıldır Max 1 Kere Tamire Gitti
hala iphone 6 kullanan tanıdığım var. yani zaman dilimini şöyle söyleyeyim; mediakraft prime dönemlerindeydi ve son şampiyon fenerbahçeydi...

MufasaBoss

80+ Bronze
senelerdir android kullanıyordum , ama iphone kullanmaya başladıktan sonra iş değişti. bu saatten sonra da androide geçmem. markadan takıntısından falan değil , apple ekosistemi seni iphone almak için itekliyor. performans falan demeyin , kullanım açısından ve kamera açısından iphone daha iyi ve kolay. en son redmi note 10 pro kullanıyordum ve sorunları falan benimde canıma tak etmişti artık. önce iphone 13 kullandım şimdi ise 16 kullanıyorum ve gayet memnunum. o yüzden bütçenle git ve iphone al. 2 3 sene sonra falan sıkışırsan da az bir zararla yine satabilirsin zaten. android ölü yatırım.
androidden ödenek alanlar da sabaha kadar eleştirebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hala iphone 6 kullanan tanıdığım var. yani zaman dilimini şöyle söyleyeyim; mediakraft prime dönemlerindeydi ve son şampiyon fenerbahçeydi...
Reis İphone 6 İyi Ama Sonra Marka Yavaşlatmaya Ve Uygulamaları Açmamaya Başladı İphone 7 Var Teyzemde Whatsap Kullanamıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Yuzarsef
Oneplus veya Xiaomi 14T olur. Ama telefondan cidden haz almak istiyorsan 14T den başkası seni kurtarmaz.

kutaybey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Kutay
Reis İphone 6 İyi Ama Sonra Marka Yavaşlatmaya Ve Uygulamaları Açmamaya Başladı İphone 7 Var Teyzemde Whatsap Kullanamıyor
uygulama kesiyor hocam desteği , telefonluk bir sıkıntı değil yani. satışa bakarsak iphone 11 bile hala satılan bir telefon.
dipnot: iphone 11 alanların marka takıntısından aldığını düşünüyorum.
ama sene 2025 , youtube'da şöyle videolar var:
bu ve bunun gibi birçoğu.

MufasaBoss

80+ Bronze
uygulama kesiyor hocam desteği , telefonluk bir sıkıntı değil yani. satışa bakarsak iphone 11 bile hala satılan bir telefon.
dipnot: iphone 11 alanların marka takıntısından aldığını düşünüyorum.
ama sene 2025 , youtube'da şöyle videolar var:
bu ve bunun gibi birçoğu.
11 Alanlar Cidden Marka Takıntısından Benim Kuzenin 3 Arkadaşı Var Yakın 3 Nün Telefonuda İphone 11 Kuzende İphone İstiyor KMmfvbkvcmnkbvnmbvknm

şahin doğan

80+ Platinum
65K'ya Vivo X200 Pro varken hiçbir cihaza bakılmaz şu an.

Slawyer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Serkan Çorak
Oneplus 12 yada honor magic 6 pro 2.el düşünüyorsanız
bence 14 pro max alabilirsiniz

Top Bottom