Neler Yeni

60K Altı Telefon Önerisi

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Gökhan
S24+ ve S24 Ultra arasında fiyatına değecek bir fark yok. hatta f/p olarak özelliklerini yorumlayacaksak S24+ çok daha iyi. S25 serisinde sd 8 elite kullanılacak çok iyi olacak diyorlar. S25+ modelininde 60 bin üstüne satılacağını sanmıyorum. o yüzden aceleniz yoksa beklemeniz taraftarıyım. o kadar bütçe varkende honor realme vivo falan o tarz markalara bulaşmayın.
esas s24+ saçma bir telefon alan ya s24 alıyor yada 24 ultra alıyor.
inanmıyorsan s24 satış rakamlarına bak s23 serisinde de aynısı geçerliydi

şahin doğan

80+ Platinum
Asıl S24 saçma. S24+'da +4 GB Ram alıyorsun, 2K ekran alıyorsun, 45w şarj alıyorsun, daha iyi pil alıyorsun, baz model olarak 256 alıyorsun.
15 Plus ile 15 tamamen aynı ama 15 Plus'ın ekranı daha büyük ve pili daha iyi olmasına rağmen satış olarak Plus modeller hiçbir zaman düz, Pro ve Pro Max'in yanına yaklaşamıyor. Bu onu saçma yapmıyor, sadece insanlar daha ergonomik cihaz ve daha ucuzunu alıyor.

zyraxone

80+
Asıl S24 saçma. S24+'da +4 GB Ram alıyorsun, 2K ekran alıyorsun, 45w şarj alıyorsun, daha iyi pil alıyorsun, baz model olarak 256 alıyorsun.
15 Plus ile 15 tamamen aynı ama 15 Plus'ın ekranı daha büyük ve pili daha iyi olmasına rağmen satış olarak Plus modeller hiçbir zaman düz, Pro ve Pro Max'in yanına yaklaşamıyor. Bu onu saçma yapmıyor, sadece insanlar daha ergonomik cihaz ve daha ucuzunu alıyor.
Haklı

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Sercan GÖKALP
Merhabalar anlık olarak Redmi note 12 pro kullanıyorum ve canıma tak etti artık, bundan sonra düşük segment cihaz kullanmamaya yemin ettim ve size danışmaya karar verdim arkadaşlar. Bana bu bütçeye alınabilecek en iyi telefonu önermenizi istiyorum, ayrıca oyun oynamıyorum çok fotoğraf çeker video izlerim marka takıntım yok redmi'den nefret bile etsem Xiaomi'nin iyi modellerini de kullandım gayet güzeldi o yüzden sorun marka değil bütçe olduğunu düşünüyorum ve bu fiyat bandında alınabilecek en iyi telefonları bilmek istiyorum teşekkür ederim.
Ben kesinlikle s24 ultra derdim

crabman

80+ Bronze
parası yetmeyen s24 alıyor
100x zoom ve 200mp kamera tarafından gözü boyanan veya parası olan s24 ultra alıyor
bütçesi yeterli olan ve mantıklı düşünende s24+ alıyor bu kadar basit

neden S24+ modelinin saçma olduğunu düşündünüz?

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Gökhan
bu yanıtı konuyu okumadan yaptığını düşünüyorum.

s24 base plus ve ultra karşılaştırmasında en büyük fark ultra modelinde çıkıyor. plus modelinde base modele kıyasla daha az fark var. ultraya değmez diyip s24 plus almak saçma çünkü aradaki fark daha da az. ayrıca s24deki batarya yeterince iyi iphone 16da 3500 mah batarya olduğunu göz önüne alırsak
Mesaj otomatik birleştirildi:

parası yetmeyen s24 alıyor
100x zoom ve 200mp kamera tarafından gözü boyanan veya parası olan s24 ultra alıyor
bütçesi yeterli olan ve mantıklı düşünende s24+ alıyor bu kadar basit

neden S24+ modelinin saçma olduğunu düşündünüz?
.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,033
İsim
kilan embappe
S24 ULTRA !

szrbne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Sezer TAŞBAŞI
uygulama kesiyor hocam desteği , telefonluk bir sıkıntı değil yani. satışa bakarsak iphone 11 bile hala satılan bir telefon.
dipnot: iphone 11 alanların marka takıntısından aldığını düşünüyorum.
ama sene 2025 , youtube'da şöyle videolar var:
bu ve bunun gibi birçoğu.
11 in markayla takıntıyla alakası yok. çıktığı zaman temudaki aula klavye gibiydi. fiyatına göre gerek tasarım olsun gerek sistem olsun baya baya iyiydi. o fiyata üst segment kullanıyor gibiydin kendim de kullandım. şu an xs kullanıyorum

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Kutay
11 in markayla takıntıyla alakası yok. çıktığı zaman temudaki aula klavye gibiydi. fiyatına göre gerek tasarım olsun gerek sistem olsun baya baya iyiydi. o fiyata üst segment kullanıyor gibiydin kendim de kullandım. şu an xs kullanıyorum
hoca çıktığı günden değil bugünden bahsediyoruz , sence iphone 11 mantıklı bir tercih mi şuan?

szrbne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Sezer TAŞBAŞI
Merhabalar anlık olarak Redmi note 12 pro kullanıyorum ve canıma tak etti artık, bundan sonra düşük segment cihaz kullanmamaya yemin ettim ve size danışmaya karar verdim arkadaşlar. Bana bu bütçeye alınabilecek en iyi telefonu önermenizi istiyorum, ayrıca oyun oynamıyorum çok fotoğraf çeker video izlerim marka takıntım yok redmi'den nefret bile etsem Xiaomi'nin iyi modellerini de kullandım gayet güzeldi o yüzden sorun marka değil bütçe olduğunu düşünüyorum ve bu fiyat bandında alınabilecek en iyi telefonları bilmek istiyorum teşekkür ederim.
14 pro almayı düşünüyorum sana da önerebilirim. yıllarca sıkılmazsan telefon değiştirme gereği duymazsın. oled ekranı video film vs izlerken seni memnun eder. kamerası da üzmez diye tahmin ediyorum. ayrıca pro serisi cihaz olduğu için malzeme kalitesi premium hissettirir. 120 hz tazeleme var. a16 bionic işlemci kullanıyor iphone 15 ile aynı. gücünü tartışmaya gerek yok. apple marka başka ürünlerin varsa hayatını da kolaylaştırır ekosistem.

hoca çıktığı günden değil bugünden bahsediyoruz , sence iphone 11 mantıklı bir tercih mi şuan?
popüleritesinden bahsettim hocası neden bu kadar yükseldin?

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
Muhammet Kürkçü
senelerdir android kullanıyordum , ama iphone kullanmaya başladıktan sonra iş değişti. bu saatten sonra da androide geçmem. markadan takıntısından falan değil , apple ekosistemi seni iphone almak için itekliyor. performans falan demeyin , kullanım açısından ve kamera açısından iphone daha iyi ve kolay. en son redmi note 10 pro kullanıyordum ve sorunları falan benimde canıma tak etmişti artık. önce iphone 13 kullandım şimdi ise 16 kullanıyorum ve gayet memnunum. o yüzden bütçenle git ve iphone al. 2 3 sene sonra falan sıkışırsan da az bir zararla yine satabilirsin zaten. android ölü yatırım.
androidden ödenek alanlar da sabaha kadar eleştirebilir.

hala iphone 6 kullanan tanıdığım var. yani zaman dilimini şöyle söyleyeyim; mediakraft prime dönemlerindeydi ve son şampiyon fenerbahçeydi...
Hocam gidip redmi note 10 pro dan iphone 13-16 ya geçiyorsunuz sonra android çöp diyorsunuz sizce bu ne kadar mantıklı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,228
Üyeler
164,983
Son üye
G4ll4NT
Top Bottom