Onu bilmiyorum da kendi pcmde lokal yapay zeka modeli (llm) çalıştırıyorum bana mısın demiyor.
1777040774
1000 sayfa olmuş bu arada hedef 1.000.000 sayfa!
olum benim a34'ün de dokunmatiği kendi kendine gidiyor, 1-2 gün gelmiyor arada geliyor. garantisi biteli 1 ay oldu.
cidden kronik sorunlu sanırım telefon...
Hocam ne istediğinize göre değişir kamera ve daha güncellik istiyorsanız s25Fe, İşlemci ve batarya olarakta bir tık s24 önde ama ben her zaman güncellikten...
Cevap yazan herkese teşekkürler. Telefoncuya gittim yaptırdım telefonu artık sallayınca falan ses gelmiyor bir sıkıntım kalmadı soket tamiri de yapıldı sarj...
Ben düz S25 kullanıyorum. S25 ultra ile aynı işlemciyi kullanıyor. 4000 mah bataryası var benim kullanımıma göre komple 1 günü rahatça çıkarıyor. Aynı senin...
çok memnundum açıkçası fakat 2 gündür bu kapanma işi bir tık bozdu beni telefon benim için 1 gün bataryası yetsin yeter oyun kamera falan derdim yok.
2...
Güncel olarak 2023 yılından beri a34 5g 256 gb kullanıyorum telefon dün 1 kere bugün 4 5 defa kendi kendine kapandı. Kapandıktan sonra güç tuşundan geri...
operasyonel bir hata olmuş ve firma hatalarını telafi etmeyi hiç uzatmadan kabul etmiş. kimse robot değil, bu firmalarda da insanlar çalışıyor ve her insan...
THH ile ücret iadesi isteyin. 6 ay da olsa hallediliyor. Ben arzum ve incehesap için kazandım. Online başvurusu zaren. Wraith'ten ürün alınmaz. Çin'den...