Arama sonuçları: *

1. S

Twitter X Hesabım Çalındı Ne Yapmalıyım?(Hesabı Kurtardım)

o kısıma olan olayı yazdım, işte hesaba giriyordum sms geldi giremedim falan dedim. Hocam maalesef iletişime geçemeyiz çünki dediğm gibi sadece bunları yaptım ve maalesef o kadar da bilgim yok
  2. S

konuda anlattıklarım harici bir şey yapmadım bilerek iletişim epostasını x hesabının kayıtlı olmadiği e postaya isteyince cevap maili atıp madde madde bilgi istiyorlar bunun harici bir şey yok
  3. S

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Beyler sizce arctic p12 mi yoksa Lian li fanlar mı kullanılmalı sizce hangisi daha iyi ilk başta 3 fan alıp daha sonra fan ekleyebileceğim için ekstradan Hub da almak istiyorum
  4. S

bilgileri madde madde attıktan 12 saat sonra yanıt vermişlerdi
  5. S

konuda yazdiklarım harici bir ekstra şey yapmadim. ara ara tekrar deneyin maili atarlar belki
  6. S

benimki yerel biraz daha istanbuldan cutssfjstj
  7. S

Hesabımı kurtardım çalan kişininde ip adresi elimde bununla ne yapabilirim. Hesabi nasil kurtardığıma gelecek olursakekteki şekilde bir eposta geldi istediği bilgileri attım 1 gün sonra iseböyle bir cevap geldi üstteki account password linkinden girip kullanicı adımla şifre sıfırlama talebinde...
  8. S

Yeni hesap açtım ya x le uğraşılmaz hiç zaten kesinlikle yardımcö olmuyorlar büyük ihtimalle dediğiniz gibi bir açık mevcut telefona gelen smsi falan anında çekmişler beni oturumlarımdan atıyorlar ilişkili epostamı ve telimi falan kaldırıyorlar direkt
  9. S

Yok ya telefon sıfır kapalı kutu vatandan aldım 3 sene önce indirme şeylerinde ise kesinlikle virüslü bir şey indirmedim eminim sadece twitter da oldu bu arada diğer uygulamalarda sıkıntı yok
  10. S

Gün içinde eriştiğim hesabıma bir anda sms doğrulama kodu geldi kod gelince bir şeyler olduğunu anladım hemen giriyim şifre değiştiriyim derken uygulamadaki oturumum kapanmış e posta veya telefon numarasıyla oturum açmaya çalışıyorum fakat böyle bir hesap bulunamadı diyor(muhtemelen e posta ve...
  11. S

Telefon İçin Fikir Ve Tavsiyelerinizi Bekliyorum Açıklamaya Yazdım?

Cevap yazan herkese teşekkürler. Telefoncuya gittim yaptırdım telefonu artık sallayınca falan ses gelmiyor bir sıkıntım kalmadı soket tamiri de yapıldı sarj olayı da düzeldi ama batarya değiştirmemiş olması lazım. 1000 tl ye yaptırdım
  12. S

çok memnundum açıkçası fakat 2 gündür bu kapanma işi bir tık bozdu beni telefon benim için 1 gün bataryası yetsin yeter oyun kamera falan derdim yok. 2 sinide alabilirim sizce hangisi daha iyi olur 1 yıl daha fazla güncel kalır diye fe mi daha mantıklı yoksa düz s24 mü
  13. S

Güncel olarak 2023 yılından beri a34 5g 256 gb kullanıyorum telefon dün 1 kere bugün 4 5 defa kendi kendine kapandı. Kapandıktan sonra güç tuşundan geri açıyorum fakat sonra telefon yine sallanınca kapanabiliyor. Aslında telefondan memnundum şarjı bana 1 gün yetiyordu fakat son 1 haftadır...
  14. S

❌İndirim Bitti! Cooler Master Hyper 612 APEX Kule Tipi Soğutucu 2498 TL !🔥(Yarı Fiyatına)

Şunun üstüne komple dijital ekran yapsan 10 numara olurmuş. ama çok sade olmuş böyle
  15. S

Öneri 9070xt hangi model alınır?

Nebi Akgün ün bu tarzda çok güzel bir Videosu var. Videoda gösterdiği Excel tablosu. Özet olarak buna bakabilirsin fakat bence mutlaka videoyu izle.
  16. S

1440p monitör önerisi ve yaşadığım kaos

Hocam scanlines ne bilmiyordum bile ve çok fazla farklı oyun oynadim çözünürlüğü düşük olanlarda dahil ben hiç hissetmedim fark etmedim öyle bir problem. Eğer olsa dikkatimi çekerdi bence
  17. S

Piyasada çok fazla Asus monitör var ve aynı bütçelerdeler çok minik özellik farkları var çok kafa karıştırıyorlar :D
  18. S

Hocam g65b kullanıyorum memnunum bence bu bütçede alınabilecek en iyi monitördür. Gerek cs gerek Kingdom Come Deliverance 2 performansları baya güzel cyberpunk da falan da harika. Hele Gigabyte g24f veya eski nesil samsung 27 inç 1080p monitörlerle yan yana gelince fark epey belli ediyor...
  19. S

Kaç dpi kullanıyorsunuz?

Dpi ayarlamak istiyorsan çok fazla takılma kendine en rahat geleni seç ben bir kaç ay önce 5200 dpi 3.5 sens oynuyordum şimdi 1600 dpi 3 sens e geçtim yani sana kalmış.😀
Geri