Cevap yazan herkese teşekkürler. Telefoncuya gittim yaptırdım telefonu artık sallayınca falan ses gelmiyor bir sıkıntım kalmadı soket tamiri de yapıldı sarj olayı da düzeldi ama batarya değiştirmemiş olması lazım. 1000 tl ye yaptırdım
çok memnundum açıkçası fakat 2 gündür bu kapanma işi bir tık bozdu beni telefon benim için 1 gün bataryası yetsin yeter oyun kamera falan derdim yok.
2 sinide alabilirim sizce hangisi daha iyi olur 1 yıl daha fazla güncel kalır diye fe mi daha mantıklı yoksa düz s24 mü
Güncel olarak 2023 yılından beri a34 5g 256 gb kullanıyorum telefon dün 1 kere bugün 4 5 defa kendi kendine kapandı. Kapandıktan sonra güç tuşundan geri açıyorum fakat sonra telefon yine sallanınca kapanabiliyor. Aslında telefondan memnundum şarjı bana 1 gün yetiyordu fakat son 1 haftadır...
Hocam scanlines ne bilmiyordum bile ve çok fazla farklı oyun oynadim çözünürlüğü düşük olanlarda dahil ben hiç hissetmedim fark etmedim öyle bir problem. Eğer olsa dikkatimi çekerdi bence
Hocam g65b kullanıyorum memnunum bence bu bütçede alınabilecek en iyi monitördür. Gerek cs gerek Kingdom Come Deliverance 2 performansları baya güzel cyberpunk da falan da harika. Hele Gigabyte g24f veya eski nesil samsung 27 inç 1080p monitörlerle yan yana gelince fark epey belli ediyor...
Dpi ayarlamak istiyorsan çok fazla takılma kendine en rahat geleni seç ben bir kaç ay önce 5200 dpi 3.5 sens oynuyordum şimdi 1600 dpi 3 sens e geçtim yani sana kalmış.😀
Enermax 1200w siparişini amazon vermiştim stoktaki son ürun idi. Bugün Beta plus aradı(Gaming Gen) ürünün ellerinde bulunmadığını söyleyip eğer istersem ücret farkı almadan ürünün bir üst modelini gönderileceklerini söylediler. Benim baktığım model 1200w gold sertifika onların bana önerdiği ürün...
Saolun bu ürün alacağim o zaman
Teşekkürler hocam 1200w daha mantiklı geldi bana
1774131624
evet bu ürünü alacağım hem daha ucuz hem daha yükset watt değerine sahip
Kusura bakmayın şöyle bir ürün daha buldum bu hem 3k daha ucuz hem 1200w https://amzn.eu/d/04VBZd6d bu nasildır acaba asustan bır tık sesli olabilir ama benim şuan kullandığım psudan sessizdir diye tahmin ediyorum @jombo