Hocam scanlines ne bilmiyordum bile ve çok fazla farklı oyun oynadim çözünürlüğü düşük olanlarda dahil ben hiç hissetmedim fark etmedim öyle bir problem. Eğer olsa dikkatimi çekerdi bence
Hocam g65b kullanıyorum memnunum bence bu bütçede alınabilecek en iyi monitördür. Gerek cs gerek Kingdom Come Deliverance 2 performansları baya güzel cyberpunk da falan da harika. Hele Gigabyte g24f veya eski nesil samsung 27 inç 1080p monitörlerle yan yana gelince fark epey belli ediyor...
Dpi ayarlamak istiyorsan çok fazla takılma kendine en rahat geleni seç ben bir kaç ay önce 5200 dpi 3.5 sens oynuyordum şimdi 1600 dpi 3 sens e geçtim yani sana kalmış.😀
Enermax 1200w siparişini amazon vermiştim stoktaki son ürun idi. Bugün Beta plus aradı(Gaming Gen) ürünün ellerinde bulunmadığını söyleyip eğer istersem ücret farkı almadan ürünün bir üst modelini gönderileceklerini söylediler. Benim baktığım model 1200w gold sertifika onların bana önerdiği ürün...
Saolun bu ürün alacağim o zaman
Teşekkürler hocam 1200w daha mantiklı geldi bana
1774131624
evet bu ürünü alacağım hem daha ucuz hem daha yükset watt değerine sahip
Kusura bakmayın şöyle bir ürün daha buldum bu hem 3k daha ucuz hem 1200w https://amzn.eu/d/04VBZd6d bu nasildır acaba asustan bır tık sesli olabilir ama benim şuan kullandığım psudan sessizdir diye tahmin ediyorum @jombo
Selamlar arkadaşlar halihazırda nzxt c750 pa-7b2bb-eu 750w ürününü kullanıyorum. Üründen memnunum ama biraz sesli çalışıyor ondan dolaylı başka psu ya geçmek istiyorum sistemi ilerde upgrade edeceğim. Anakart ve işlemci değiştiririm ilk etapta, sizden nzxt h5 flowun içine sığacak ve 9070 xt...
Hocam sizce g65b nin yanına dell aw2525hm mi yoksa bu 400 hz lik modeli mi önerirsiniz. Fiyattan bağımsız sizce hangi model daha kaliteli ve daha iyi.Teşekkürler