Sgt.Jack isimli üyenin son içerikleri

1. S

❌İndirim Bitti! Cooler Master Hyper 612 APEX Kule Tipi Soğutucu 2498 TL !🔥(Yarı Fiyatına)

Şunun üstüne komple dijital ekran yapsan 10 numara olurmuş. ama çok sade olmuş böyle
  2. S

Öneri 9070xt hangi model alınır?

Nebi Akgün ün bu tarzda çok güzel bir Videosu var. Videoda gösterdiği Excel tablosu. Özet olarak buna bakabilirsin fakat bence mutlaka videoyu izle.
  3. S

1440p monitör önerisi ve yaşadığım kaos

Hocam scanlines ne bilmiyordum bile ve çok fazla farklı oyun oynadim çözünürlüğü düşük olanlarda dahil ben hiç hissetmedim fark etmedim öyle bir problem. Eğer olsa dikkatimi çekerdi bence
  4. S

Piyasada çok fazla Asus monitör var ve aynı bütçelerdeler çok minik özellik farkları var çok kafa karıştırıyorlar :D
  5. S

Hocam g65b kullanıyorum memnunum bence bu bütçede alınabilecek en iyi monitördür. Gerek cs gerek Kingdom Come Deliverance 2 performansları baya güzel cyberpunk da falan da harika. Hele Gigabyte g24f veya eski nesil samsung 27 inç 1080p monitörlerle yan yana gelince fark epey belli ediyor...
  6. S

Kaç dpi kullanıyorsunuz?

Dpi ayarlamak istiyorsan çok fazla takılma kendine en rahat geleni seç ben bir kaç ay önce 5200 dpi 3.5 sens oynuyordum şimdi 1600 dpi 3 sens e geçtim yani sana kalmış.😀
  7. S

Psu önerisine ihtiyacım var

Enermax 1200w siparişini amazon vermiştim stoktaki son ürun idi. Bugün Beta plus aradı(Gaming Gen) ürünün ellerinde bulunmadığını söyleyip eğer istersem ücret farkı almadan ürünün bir üst modelini gönderileceklerini söylediler. Benim baktığım model 1200w gold sertifika onların bana önerdiği ürün...
  8. S

Saolun bu ürün alacağim o zaman Teşekkürler hocam 1200w daha mantiklı geldi bana 1774131624 evet bu ürünü alacağım hem daha ucuz hem daha yükset watt değerine sahip
  9. S

Kusura bakmayın şöyle bir ürün daha buldum bu hem 3k daha ucuz hem 1200w https://amzn.eu/d/04VBZd6d bu nasildır acaba asustan bır tık sesli olabilir ama benim şuan kullandığım psudan sessizdir diye tahmin ediyorum @jombo
  10. S

Teşekkürler hocam iyi forumlar
  11. S

Ozaman son bir soru Thermaltake 1000w mı Asus 1000w mı m? İkisi de h5 flowa kasasına sığar değil mi ?
  12. S

750w çok önerilmiyor ama daha üst varsa bakabilirim sağ olun. 1774104708 teşekkürler hocam bakacağım
  13. S

Selamlar arkadaşlar halihazırda nzxt c750 pa-7b2bb-eu 750w ürününü kullanıyorum. Üründen memnunum ama biraz sesli çalışıyor ondan dolaylı başka psu ya geçmek istiyorum sistemi ilerde upgrade edeceğim. Anakart ve işlemci değiştiririm ilk etapta, sizden nzxt h5 flowun içine sığacak ve 9070 xt...
  14. S

🔥İndirim Thunderobot Monitörler TR'ye geldi

Hocam sizce g65b nin yanına dell aw2525hm mi yoksa bu 400 hz lik modeli mi önerirsiniz. Fiyattan bağımsız sizce hangi model daha kaliteli ve daha iyi.Teşekkürler
  15. S

Samsung G65B ve Birtakım Sorunlar...

Bilmem bu ayarla otomatik olmuyormu siz sorunca şaşırdım bir an
Geri