Yardım Galaxy Buds Fe Yerine Ne Alınabilir ?

Sgt.Jack

80+
Reaksiyon skoru
28
Bütçe
4000
Öncelikle merhabalar, 2.5-3 senedir kullandığım Galaxy buds fe kulaklarımı kaybettim.Bu yüzden yeni kulaklım almam lazım.Alacağım kulaklıklardaki istediğim özellikler;
-mikrofon veya anc önemli değil sadece ses kalitesi iyi olsun.
-şarj süresi 8 saat ve üzeri.
-tasarım ve görünüş olarak da Buds FE ye benzesin öyle telsiz gibi veya ışıklı kulaklıklar sevmiyorun.
-kulaklıklar neredeyse 7/24 kulağımda tozlu ortamlarda öyle hemen bozulmasın yeter.
Kulaklığımdan çok memnundum fakat fiyatı 3 yılda çok uçmuş o fiyatı hak etmeyeceğinden o modeli almak istemedim buds fe den daha kaliteli sesi olan bir kulaklık önerebilirsiniz.Bütçe maks 4k ya kadar olur

Jbl Wave Buds 2 kullanıyorum ses kalitesinden memnunum, şarj süresinde memnunum , kulağa oturuş olarak buds fe gibi sanırım bunu incelersin

Kendi açımdan tek dezavantajı kulak içinden biraz kayıyor her 5dk da bir düzeltiyorum kulak yapısına göre değişir tabi

Jbl Wave Buds 2 kullanıyorum ses kalitesinden memnunum, şarj süresinde memnunum , kulağa oturuş olarak buds fe gibi sanırım bunu incelersin

Kendi açımdan tek dezavantajı kulak içinden biraz kayıyor her 5dk da bir düzeltiyorum kulak yapısına göre değişir tabi
Onu bende gördüm ama zaman zaman toz toprak içinde olduğumdan kapağının olmaması pek güven vermedi kapalı kutu kulaklığın etrafını temizliyordum. tozdan kahverengi oluyordu kapaksız olan bozulur gibime geliyor ama öneri için teşekkürler.

Onu bende gördüm ama zaman zaman toz toprak içinde olduğumdan kapağının olmaması pek güven vermedi kapalı kutu kulaklığın etrafını temizliyordum. tozdan kahverengi oluyordu kapaksız olan bozulur gibime geliyor ama öneri için teşekkürler.
Gerçekten o ne saçma kulaklıkmış öyle kapak yapamamış adamlar

İlerde değiştiririm diye aldim 3 sene olcak nerdeyse

Ekler

• 1000160246.webp
    1000160246.webp
    648.5 KB · Hit: 10
İlerde değiştiririm diye aldim 3 sene olcak nerdeyse
valla bende her 3 4 ayda bir yeni kualklık alıyodum jbl teaotronics jabra xiaomi falan kullandım sonra bende idareten buds fe aldım felaket iyi kulaklık çıktı. 3 sene kahrımı çekti yine alayım dedim fiyatı bayağı artmış bu bütçede daha iyisini bulamazsam mecbur alıcaz

valla bende her 3 4 ayda bir yeni kualklık alıyodum jbl teaotronics jabra xiaomi falan kullandım sonra bende idareten buds fe aldım felaket iyi kulaklık çıktı. 3 sene kahrımı çekti yine alayım dedim fiyatı bayağı artmış bu bütçede daha iyisini bulamazsam mecbur alıcaz
Fiyatı artmadı ürünün üretimi durdu yerine Buds Core ismiyle yeniden çıktı o yüzden elde kalan 300-500 tane kulaklığın fiyatını artırdılar çünkü devamı gelmeyecek bu yüzden şuan için en mantıklı 2 seçenek var birincisi Samsung Galaxy Buds Core ikincisi Nothing Cmf Buds 2A bence

Fiyatı artmadı ürünün üretimi durdu yerine Buds Core ismiyle yeniden çıktı o yüzden elde kalan 300-500 tane kulaklığın fiyatını artırdılar çünkü devamı gelmeyecek bu yüzden şuan için en mantıklı 2 seçenek var birincisi Samsung Galaxy Buds Core ikincisi Nothing Cmf Buds 2A bence
anladım çok saolun peki arada ses kalitesi olarak fark var mıdır acaba buds core alıcam gibi duruyor.

tamamdır saolun Buds Core siparişini veriyorum.
Son olarak şunu söyleyeyim Buds Fe özenilerek yapılmış premium bir ürün gibi hissettirirken Buds Core yapılmış ve geçilmiş gibi hissettiriyor özellikleri kağıt üzerinde daha iyi ama genel olarak izlenim kutu tasarımı vs. kötüleyen çok var videolarını izleyin öyle verin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,045
Üyeler
204,598
Son üye
Emrullah Unal
Geri