Arama sonuçları: *

1. tunahangenç

Apple Macbook air m2 almak mantıklı mı?

Ben iş için istemiyorum günlük kullanacağım ara sıra tft oynayacağım video film izleyeceğim uzun ömürlü sağlam bir şey istiyorum. 2 haftadır araştırıyorum macbook air bana en uygunu gibi tercihim bu yönde olacak.
  2. tunahangenç

Bütçe olarak daha mantıklı evet ama m1 ile m2 arasında büyük farklar var almışken iyi bir şey almak istiyorum 1675271257 Evde sabit kullanmıcam yanımda taşıcam. Pro ile ilgili sorum da şu depolama da sıkıntı yaşıyor musun harici bir disk gerekli mi?
  3. tunahangenç

30k bütçem var. Beni hem üni hayatımda ve üniden sonra idare edicek bir laptop arıyorum sizce parasını hakediyor mu?
  4. tunahangenç

red alert 2 nerden indirebilirim?

indirebileceğim virüs olmayan bir site var mı güvenli?
  5. tunahangenç

twittera giremiyorum

Telefonumdan veya tablet ile aynı internetten twittera girebiliyorum fakat pc de böyle bir hata var. Sebebi nedir?
  6. tunahangenç

Siz Olsanız Hangi Paketi Seçerdiniz?

PC iyi değil. 1650 ekran kartım var. ForzaHorizon5 gibi oyunu akıcı oynayamam ve dahası da var needforspeed serileri gibi. Onun için konsol tercih ediyorum.
  7. tunahangenç

şuan klavyem msi - mouse razer deathadderv2 - kulaklık arctis 7 genel olarak futbol ve fps oyunları bütçem kısıtlı en makul xbox game pass şuan ki monitörüm 1080p 144hz 1ms
  8. tunahangenç

pc var bu arada 1642100947 controller ek olarak yani 2. controller anlamında
  9. tunahangenç

Odam da oynayacağım monitör de. Monitörüm 1080p.
  10. tunahangenç

Merhaba 12 bin TL'lik bir bütçem var. Bunun ile ilgili tercihlerimi sizlere sunacağım. Kafam çok karışık yardımcı olacağınızı düşünüyorum. Aşağıda 4 tane paket var seçebileceğiniz. Siz olsanız hangi paketi seçerdiniz ve neden. Bunu söylerseniz çok sevinirim. Benim de fikirlerim oturmuş olur...
  11. tunahangenç

PS5 mi Xbox Series X mi?

PS5 i almama nedenim oyunların çok pahalı olması onun haricinde tercih edilmesi gereken bir konsol. Xbox series x alıcam gibi duruyor.
  12. tunahangenç

PS5 mi Xbox Series X mi?

İkisinden birini alıcam ama çok kararsızım. Bir yandan oyun alabilmek istiyorum, bir yandan controller iyi olsun diyorum. Sizce ne yapmalıyım?
  13. tunahangenç

Türk Telekom 6 gündür gelmiyor

2 aralık da başvuru yaptık ertesi gün gelip evime fiber kabloyu döşediler modemin kurulacağı yere ama malasef 6 gün oldu ne gelen var ne giden sizce ne zaman gelirler. Müşteri hizmetlerini aramalı mıyım?
  14. tunahangenç

Türk Telekom interneti ne zaman bağlar?

evet gözüküyor
  15. tunahangenç

yani evime kablolar bağlandı binaya da kutu falan geldi fiber alt yapı hazır herhalde beklemem mi gerek yoksa arıyım mı?
  16. tunahangenç

Cuma günü evimin fiber kablo döşediler. Aynı gün içinde kurulum olmadı ve bugün cumartesi bugün gelirler diye bekledim fakat gelmediler. Ne zaman gelirler ve bugün neden gelmemişlerdir?
  17. tunahangenç

Gençler için en iyi banka kartı hangisi?

bildiğimiz papara mantığı doğru mudur 1638132167 hocam peki aylık kullanım ücreti vs kesiyor mu aylık para lükleme limiti var mıdır?
  18. tunahangenç

https://www.isbank.com.tr/ilk-imza bunu önerir misiniz?
  19. tunahangenç

Yakın bir zamanda banka kartı alıcam tavsiye ettiğiniz banka var mı? Uygulama arayüzü kolay ve hızlı işlemlerin yapılabildiği banka önerilerinizi bekliyorum.
  20. tunahangenç

Genel Bir İnternet Sorunu mu var?

kocaeli/kartepe
Top Bottom