Neler Yeni

PS5 mi Xbox Series X mi?

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
İkisinden birini alıcam ama çok kararsızım. Bir yandan oyun alabilmek istiyorum, bir yandan controller iyi olsun diyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
PS Exclusive oyunları bence çok iyi ancak oyunları alamadıktan sonra pek bir önemi kalmıyor. Konsolu alıp kenarda yatırmaktansa Series X alıp Gamepass ile işime bakmayı tercih ederim. Tercihinize ve bütçenize kalmış bir durum.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
İkisinden birini alıcam ama çok kararsızım. Bir yandan oyun alabilmek istiyorum, bir yandan controller iyi olsun diyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Bilgisayarın varsa PS5, yoksa Xbox alınabilir. Ancak ben exclusive oyunlar oynayacağım diyorsan PS5 alabilirsin oyun ücretlerini de göz önüne aldıktan sonra.

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PS Exclusive oyunları bence çok iyi ancak oyunları alamadıktan sonra pek bir önemi kalmıyor. Konsolu alıp kenarda yatırmaktansa Series X alıp Gamepass ile işime bakmayı tercih ederim. Tercihinize ve bütçenize kalmış bir durum.
Bilgisayarın varsa PS5, yoksa xbox gamepass alınabilir. Ancak ben exclusive oyunlar oynayacağım diyorsan PS5 alabilirsin oyun ücretlerini de göz önüne aldıktan sonra.
PS5 i almama nedenim oyunların çok pahalı olması onun haricinde tercih edilmesi gereken bir konsol. Xbox series x alıcam gibi duruyor.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Oyun başı 400 500 lira verebileceksen PS5. Ama ben her türlü Xbox taraftarıyım.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
oyun için para varsa ps5 yoksa gamepass xbox

_berdan_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
_berdan_
Eger 4k monitor yoksa ve ps5 almicaksan xbox series s almak daha mantikli degil mi hem uygun hem de istediklerini sunuyor 1080p 120/60, 2k 60/30

Ilar

80+ Bronze
Şahsi tavsiyem: ilk olarak ps5 al. Daha önce hiçbir exclusive oyunlarını oynamadıysan PS Plus aboneliği al zaten bir çoğunu bir ps plus paketinde veriyor. Onları sömür. Kalan diğer exclusive oyunlarında 2.el kutulu olarak al bitirdikten sonra 20-30₺ zararla 2.elden sat. Daha sonrasında da ps5 i sat ve xbox series x al. İlk ps5 al dememin sebebi daha kolay satılabilir olması. Xbox gec satılır. (Ben kutu oyun alıp sattım hep letgo sahibinden vb sitelerde ve genellikle ya aldığım fiyata ya da üstüne 20₺ koyuo sattigimda oldu.

Top Bottom