tunahangenç
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,301
İkisinden birini alıcam ama çok kararsızım. Bir yandan oyun alabilmek istiyorum, bir yandan controller iyi olsun diyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Pc var ise PLAYSTATİON 5İkisinden birini alıcam ama çok kararsızım. Bir yandan oyun alabilmek istiyorum, bir yandan controller iyi olsun diyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Bilgisayarın varsa PS5, yoksa Xbox alınabilir. Ancak ben exclusive oyunlar oynayacağım diyorsan PS5 alabilirsin oyun ücretlerini de göz önüne aldıktan sonra.İkisinden birini alıcam ama çok kararsızım. Bir yandan oyun alabilmek istiyorum, bir yandan controller iyi olsun diyorum. Sizce ne yapmalıyım?
PS Exclusive oyunları bence çok iyi ancak oyunları alamadıktan sonra pek bir önemi kalmıyor. Konsolu alıp kenarda yatırmaktansa Series X alıp Gamepass ile işime bakmayı tercih ederim. Tercihinize ve bütçenize kalmış bir durum.
PS5 i almama nedenim oyunların çok pahalı olması onun haricinde tercih edilmesi gereken bir konsol. Xbox series x alıcam gibi duruyor.Bilgisayarın varsa PS5, yoksa xbox gamepass alınabilir. Ancak ben exclusive oyunlar oynayacağım diyorsan PS5 alabilirsin oyun ücretlerini de göz önüne aldıktan sonra.
Eger 4k monitor yoksa ve ps5 almicaksan xbox series s almak daha mantikli degil mi hem uygun hem de istediklerini sunuyor 1080p 120/60, 2k 60/30İkisinden birini alıcam ama çok kararsızım. Bir yandan oyun alabilmek istiyorum, bir yandan controller iyi olsun diyorum. Sizce ne yapmalıyım?