Ps5 slim mi almak mantikli yoksa xbox series x mi

Sen aylik 60 k kazaniyorsan al geç demişin hangi konsolu alcagimi bile soylememisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özel oyunları da oynamak istiyoma ama 2 kıytırık oyun için değmez gibi ps5 sanki hem soğutmada ses de xbox onde
özel oyunlar kıyrıtık mı :D Hocam sen daha ne istediğini bilmiyorsun saçma saçma argüman sunuyosun sony kadar yaptığı oyunlar kaliteli olan başka bir firma var mı?Konsol alıp da oyun yerine soğutma performansını göz önünde tutanı da ilk defa görüyorum

özel oyunlar kıyrıtık mı :D Hocam sen daha ne istediğini bilmiyorsun saçma saçma argüman sunuyosun sony kadar yaptığı oyunlar kaliteli olan başka bir firma var mı?Konsol alıp da oyun yerine soğutma performansını göz önünde tutanı da ilk defa görüyorum

Hiçbir araştırma yapmadan sırf konu açmak için konu açıyorlar. 25 bin TL bütçesi varmış. Bu parayla Series X alamaz zaten.

Hiçbir araştırma yapmadan sırf konu açmak için konu açıyorlar. 25 bin TL bütçesi varmış. Bu parayla Series X alamaz zaten.
2. El diye de bisi var

Sen kalkipta sırf bi god of war bi Spiderman oyunu için rdr2 gta 5 Witcher 3 assassin's creed bu oyunları cope mi atarsin o dediğin oyunlar bittikten sonra konsol ne işime yaricak

PS5 ve PC kullanıcısı olarak, çok paran yoksa xbox series x al.

PS5 tercih ederdim ben, yakın zamanda GTA 6 çıkacağı için erkenden oynamak isterdim.

2. El diye de bisi var

Sen kalkipta sırf bi god of war bi Spiderman oyunu için rdr2 gta 5 Witcher 3 assassin's creed bu oyunları cope mi atarsin o dediğin oyunlar bittikten sonra konsol ne işime yaricak
o oyunlar da zaten ps5 de var dostum maksat sen sony oyunlarını istiyor musun istemiyor musun bu kadar.

Series x daha pahali

Series x te oynatiyo
herkese de xbox'ı savunuyorsan konu açmanın bi anlamı yok insanlar fikrini söylüyor direk xbox'ı savunmaya geçiyorsun

Geri