Arkadaşlar TürkNet kullanıyorum, modem ayarlarım da her şeyi denedim, iletim gücü zaten %100 ve kanal da değiştirdim. 2.4 kullanıyorum şu an. Evin her...
Steelseries arctic nova 3p aldım ve fazla güç kullanımı diyerekten uyarı veriyor, kasanın arkasına taktığımda ise psu ve anakart kendini korumaya aldı. Bu...
Daha önce hiç görüp duymadığım, tam destek alabileceğimden emin olmadığım bir markaya 3.8k vermek istemedim. Daha çok bilindik bir markadan almayı tercih...
Ekipmanlarımı yeniliyorum, kulaklığı önce ki konuda hallettim şimdi de yeni bir mousepad almak istiyorum arkadaşlar. Kullandığım mouse Wraith W1, FPS odaklı...
Birazda yapay zeka ile konuştuktan sonra 3P de karar kıldım o halde. Hem yılların markası, hem de 5 yıl boyunca kulak üstü kullandığım için yabancılık...
Kanka çok tryhard bir FPS oyuncusu değilsen kulak içini salla. Eğer Steelseries Nova 3 serisine (Wireless) bütçen yetişiyorsa daha fazla aklın karışmasın al...
Gaming Gen TR nin vereceği desteği az çok biliyoruz zaten, bir çok defa burada konusunun açıldığını da gördüm onu eledim. 3P ile 3X arasında ne fark var...
Yani bundan çekiniyorum işte, bir sorun olur, ulaşımda olsun veya geldikten sonra olsun. Destek alamazsam bu paramın da boşa gideceği anlamına geliyor ve...
Ya MCHOSE X9 ve o söylediğim Moondrop Rays IEM gerçekten aklımı çeliyor aslında. Ben hayatımda hiç kulak içi kulaklık kullanmadım ( PC ve oyun için ). Alsam...
Çok komik gelecek belki ama Rampage Rm-k68 scorpy idi markası. 5 yıl 5 ay boyunca kullandım ve sadece son 1.5 yılda mikrofonu adım adım kötüleşti, son 1...