Win11 Şuan Hangi Versiyonu Kullanılmalı Oyun Oynayan Birisi İçin İşlev Görür Mü?

Reaksiyon skoru
74
Windows 11 ilk çıktığında biliyorsunuz ki çok sorunluydu, üstüne düzeltildi dediler ama yeni gelen güncellemelerde halen bir takım sıkıntılar oluyormuş, duyuyorum. Windows 10 Pro kullanıyordum, 11 geçmeyi düşünüyorum. Ben bilgisayarımda oyun oynayıp, internetten roman okuyan, video izleyen birisiyim. Ama çoğunlukla oyun oynadığım için W11 e geçerken size danışmak istedim, sizce geçmeli miyim, geçersem hangi versiyonu benim için daha iyi olur?

Home yeterli.

Debloat yap yeterli.

8-10 ay önce Windows kullandığım zamanda Windows 11 23H2 Home kullanırdım debloat edilmiş bir şekilde. 23H2 üzeri ne varsa bana göre malware'dan ibaret (sanki Windows'un kendisi malware değilmiş gibi, neyse...).
23H2 sürümünün ben AI'ın içine etmediği son sürüm olarak görüyorüm, daha bu akşam kardeşime o sürümü kurdum. Tertemiz kullanıyordu.

Windows 11 home yeterli. Ayrıca etrafta duyduğun duyumlar Windows 11'i kötü yapmaz, birinde duyduğun sorun sadece onun sisteminde çıkan sorun.

Windows 11 ilk çıktığında biliyorsunuz ki çok sorunluydu, üstüne düzeltildi dediler ama yeni gelen güncellemelerde halen bir takım sıkıntılar oluyormuş, duyuyorum. Windows 10 Pro kullanıyordum, 11 geçmeyi düşünüyorum. Ben bilgisayarımda oyun oynayıp, internetten roman okuyan, video izleyen birisiyim. Ama çoğunlukla oyun oynadığım için W11 e geçerken size danışmak istedim, sizce geçmeli miyim, geçersem hangi versiyonu benim için daha iyi olur?
Win 10 güncelleme desteği tamamen kesilinceye kadar devam yani win 11'e geçmene gerek yok

Geri