Şerefi namusu varsa almaz, he alırsa da sende ticket aç hesabı komple banlat. Hesap satın almak mantıklı bir işlem değil. Her ne kadar güvenli denilen bilmem ne markt sitelerinden alsanız da, hukuki destek veriyoruz deselerde tamamen palavra. Ama evet, istese geri alır.
1790547931
1 - Evet...
Windows 11 ilk çıktığında biliyorsunuz ki çok sorunluydu, üstüne düzeltildi dediler ama yeni gelen güncellemelerde halen bir takım sıkıntılar oluyormuş, duyuyorum. Windows 10 Pro kullanıyordum, 11 geçmeyi düşünüyorum. Ben bilgisayarımda oyun oynayıp, internetten roman okuyan, video izleyen...
Arkadaşlar TürkNet kullanıyorum, modem ayarlarım da her şeyi denedim, iletim gücü zaten %100 ve kanal da değiştirdim. 2.4 kullanıyorum şu an. Evin her yerinde internetin çekmesi için ne yapabilirim?
Steelseries arctic nova 3p aldım ve fazla güç kullanımı diyerekten uyarı veriyor, kasanın arkasına taktığımda ise psu ve anakart kendini korumaya aldı. Bu sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar?
Daha önce hiç görüp duymadığım, tam destek alabileceğimden emin olmadığım bir markaya 3.8k vermek istemedim. Daha çok bilindik bir markadan almayı tercih ettim sadece.
1787471060
Bunlardan hangisinden bahsediyorsunuz hocam? Hangisini almalıyım?
Ekipmanlarımı yeniliyorum, kulaklığı önce ki konuda hallettim şimdi de yeni bir mousepad almak istiyorum arkadaşlar. Kullandığım mouse Wraith W1, FPS odaklı oyunlar oynuyorum ve beni üzmeyecek bir mousepad arayışındayım. Bütçe sıkıntım yok, boyut fark etmez lakin cam mousepad istemiyorum...
Birazda yapay zeka ile konuştuktan sonra 3P de karar kıldım o halde. Hem yılların markası, hem de 5 yıl boyunca kulak üstü kullandığım için yabancılık çekmeyeceğim bir kulaklık. Aqua ya da Lavanta versiyonlarından birisini alırım. Teşekkür ettim hepinize.
Gaming Gen TR nin vereceği desteği az çok biliyoruz zaten, bir çok defa burada konusunun açıldığını da gördüm onu eledim. 3P ile 3X arasında ne fark var? Hem FPS ( ses kasma ), hem müzik açısından sence nasıl bir kulaklık yeteri kadar iyi mi? Mikrofonu hakkında ne düşünüyorsun onu da bilmek isterim.
Yani bundan çekiniyorum işte, bir sorun olur, ulaşımda olsun veya geldikten sonra olsun. Destek alamazsam bu paramın da boşa gideceği anlamına geliyor ve başımın ağrımasını seven birisi değilim. Moondrop rays incelemelerini izliyorum şimdi, mikrofonu aman aman iyi değil fakat ses konusunda güzel...
Ya MCHOSE X9 ve o söylediğim Moondrop Rays IEM gerçekten aklımı çeliyor aslında. Ben hayatımda hiç kulak içi kulaklık kullanmadım ( PC ve oyun için ). Alsam pişman olur muyum diye düşünmüyor da değilim çünkü bilgisayar başında oturup şarkı söylemeyi de seviyorum ve müzik konusunda geri kaldığını...