Arama sonuçları: *

1. G

Rehber [ÇÖZÜM] ASRock Polychrome Sync Açılmıyor, Hata Veriyor

SELAM -Bugünkü rehberimin konusu, ASRock marka anakartların RGB kontrol ve Sync uygulaması olan ASRRGBLED uygulamasının açılırken veya LED kontrolü yaparken verdiği hataların çözümü. Çözeceğimiz hatalar bu ve benzeri : HEMEN ANLATAYIM : 1) İlk olarak, https://www.asrock.com/ adresini takip...
  2. G

Rehber NBA 2K21 Shader, Lighting ve Saha Modding!

SELAMLAR! Bugünki rehberimin konusu, başlıkta da göründüğü üzere, 2K21'e ait neredeyse her şeyi modlamak! Kısa tutmaya çalışacağım, başlayalım o zaman :) 1) Modlamanın Mantığı Nedir, Nasıl Yapılır, Ne Amaçla Kullanılır? -Şöyle belirtmek isterim ki, bu modlama ve grafik değişimi işinin ucu çok...
  3. G

Rehber [ÇÖZÜM] Epic Games NBA 2K21 Açılmıyor

Herkese selamlar, bu rehberimde son zamanlarda ortaya çıkan, ve benim de bugün yaşadığım "NBA 2K21 Açılmama, açılıp başlangıç ekranındayken tekrar kapanma" vb. olarak görülen sorunun çözümünden bahsedeceğim. 1) Sorunun Sebebi Ne? -Bu karşılaşmış olduğumuz sorunun sebebi, oyunumuzun tamamen...
  4. G

Rehber [ÖĞRETİCİ] NBA 2K21'e Giriş, Yeni Oynayacaklar İçin Rehber!

Evet sevgili dostlar, bugün Epic Games'te ücretsiz olan NBA 2K21 oyununu ilk kez oynayacaklar için, oyunun mantığını, modlarını vb. açıklamak üzere öğretici bir rehber yaptım, umarım yardımcı olur ; BAŞLAYALIM! 1) MyCAREER Modu, MyPARK ve Offline Mod Evet, nedir bu mod? MyCAREER, adından da az...
  5. G

Rehber [KISA REHBER] NVIDIA Ekran Kartlarına Oto. OC Yapma Yöntemi (Experience)

Selamlar, Bugün NVIDIA ekran kartına manuel OC yapmak konusunda bilgisi olmayan kişilerin kartlarına risksiz bir şekilde yapay zeka yardımıyla OC yapma yöntemini göstermeye çalışacağım. Kullanacağımız program direkt olarak GEFORCE EXPERIENCE programı ! !ÖNEMLİ NOT! - Bu özellik RTX serisi ile...
  6. G

İnceleme NBA 2K21 Current GEN vs. Next GEN | Detaylı İnceleme ve Karşılaştırma!

Selamlar! Bugün aniden kafama esmesi sebebiyle atıldığım ve gerçekten de hazırlarken keyif aldığım bir inceleme sunuyorum. Spor oyunları arasında en sevdiğim seri olan NBA 2K serisinin bu sene sunmuş olduğu iki oyun, NBA 2K21 Current GEN ve NBA 2K21 Next GEN! Lafı çok uzatmadan buyurun inceleme...
  7. G

İnceleme Rush RM84 Topaz Mouse İnceleme

Herkese Selamlar. Bugün Yaklaşık 1 Aydır Aktif Olarak Kullanmakta Olduğum Rush'ın RM84 Topaz Adlı Mouse'unun İncelemesini Yapmaya Karar Verdim. Umarım Bu Fiyat Bandında Mouse Arayan Arkadaşlarıma Yardımcı Olur. 1) TASARIM: Tasarım Olarak Rush Biraz Rival 600 Taklidi Bir Mouse Yapmış, Bu İki...
Top Bottom