Arama sonuçları: *

1. kelomerosan

Temudan Gamepad önerisi

X15 gördüm herkesin önerdiği x20 miydi 1734699392 X20 ile 15 arasında çok fark mı
  2. kelomerosan

Temudan Gamepad önerisi

Bi ara herkes gamepad öneriyordu temudan o hala duruyor mu diye sormak istemiştim
  3. kelomerosan

Steam profil önerisi

Çok paraya patlayacağını sanmıyorum, bu işleri en son takip ettiğimde steam profilleri çok farklı çalışıyordu dolar da 5 lira falandı o yüzden çok bir şey diyemiyorum. Tekrar baktım ama steam puanları 1 dolar 100 puan şeklinde hesaplanıyormuş kim dedi 120 liraya 20k falan gibi bir puan...
  4. kelomerosan

Steam profil önerisi

edgy anime pp sini sal 5k lık güzel ful setup profiller var onlardan al genel de bi 6 ay ile 1 yıl kadar sıkmıyor sonra tekrarlıyorsun.
  5. kelomerosan

LoL'de edilen küfür için suç duyurusunda bulunulabilir mi :D

Aaa değişmiş anladım teşekkürler
  6. kelomerosan

Senin kız kardeşin diye 2 kere diyor bana da bunları dedikten sonra bana demesi fark eder mi. Ben bu adamın Semih Çelik kafasında biri olabileceğinden, incel falan çeteleri desem belki daha çok umarsarlar diyecem de insanlara açık açık videolu bir şekilde ne yapacağını anlatan adama bir şey...
  7. kelomerosan

Yapma ya, suç duyurusunda bulunuyorsun ve suçlu bulunuyor ama ceza alması için dava mı açmak gerekiyor. Çok enteresan yani biri ağır olmayan bir suç işledi ve ceza alması için mağdurun 25-30 vermesi lazım 1734421325 Ayrıca konu niye ana ekranda çıkmıyor anlamadım
  8. kelomerosan

Yani şakayla karışık konu, zaten oyunun ne olduğu belli zaten sürekli küfür hepimiz biliyoruz. Arkadaş din, aile gibi hassas tellere zaten sürekli küfür etti oralı olmadım da çok grafik ve detaylı bir şekilde kız kardeşime neler yapacağını söyleyince biraz asabım bozuldu :) Ekran görüntüsünü...
  9. kelomerosan

Psu'm 6900xt yi besler mi?

Sen ne diyorsun, çok iyiymiş bunu aklımda bulunduracağım teşekkürler 1733777751 6800 ü nerdeyse 1-2 senedir kullanıyorum bir sıkıntı yapmadı henüz 1733777775 Ben de öyle düşündüm, teşekkürler
  10. kelomerosan

Var öyle bir hedefim ve oc siz 5600 var o yüzden ekran kartı dışında güç tüketen çok bir şey yok. Ayrıca doğru mu anladım bilmiyorum ama benim xfx 6800 pinlerim ile aynı güç pinlerini kullanıyor değil mi? Eksik olmaz umarım
  11. kelomerosan

850 li çok zorlar sanki de fiyatımın yeteceğini hiç düşünmediğimden bakmadım fiyatlarına. Birileri bana 2.500 liraya 700 ya da 750w önermişti fiyat ne kadar oynar? Ayrıca teşekkürler içim rahatladı 550 de çalıştığını duyunca
  12. kelomerosan

Yok yanlış anlaşıldım, ben gülerek cevap vermiştim emoji olmayınca tonlamayı aktarmak zor oluyor😅 Kusura bakmayın 🥲
  13. kelomerosan

Teşekkürler bence de 750 ilerisi için en sağlıklı olur
  14. kelomerosan

Zaten kalıcı bir çözüm değil 1-2 ay bile gitse taksitle bir 750w almayı umuyirum internet alışverişi ölmezse o arada 1733777333 Bana da öyle geldi üstüne biraz undervolt yapıp kullansam 1-2 ay idare edebilirim diye umuyordum
  15. kelomerosan

Yani arada benim kartımla aralarında 50w fark var nasıl 250w yukarı fırladık
  16. kelomerosan

600w, 250w lık 6800 hiç sorun çıkarmadı, ileride daha psu alana kadar da uv kullanırım
  17. kelomerosan

Arkadaşlar 2. Elde 6700-800-900 fiyatlarına birbirine çok yakın dolaysıyla cebimden nerdeyse hiç para.çıkarmadan 6900xt alma şansım olabilir. Bilgisayarımda cooler master elite v3 psu var xfx merc 6900xt gördüm uyguna acaba pinleri uyar mı ya da beslemede sorun olur mu, 6800 kullanıyorum ve bir...
  18. kelomerosan

Yardım Hepsiburada satıcılı monitör alınır mı?

Evet sorgusuz sualsiz yapıyor, bende 3 ölü piksel çıkmıştı 5-6 gün içersinde yeni değişim ürünü elime ulaştı 1733584116 Hayır 1 adet bile ölü piksel olursa ürünü değiştirmek zorunda satıcı, hukuken değiştirmek zorunda ve hepsiburada sıkıntı çıkarmadan değiştirir
  19. kelomerosan

2025'te 5000 serisi ekran kartlı sistemler ne kadar olur?

Kanka siyah poşete koyma çünkü koyup sonra o poşeti açmak istersen vergi baba sana kocaman bir milli el hareketi çeker
  20. kelomerosan

6 Ay Miningli 2. El Ekran Kartı alınır mı??

Alınır mining yapılmış 6800 aldım 1.5 sene oldu hala 55 dereceyi geçtiğini görmedim
Top Bottom