Neler Yeni

Yardım Hepsiburada satıcılı monitör alınır mı?

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Alper Kaplan
Şuan almayı düşündüğüm asus rog strix xg259cms modeli hepsiburada satıcısı olarak 9700tl. 2 ay içinde almayı düşünüyorum. Olası ölüpiksel çıkması durumunda falan değişim yapar mı hepsiburada?

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Eyüp Muhammet Ceylan
belirli bir sınır altında olan ölü pikseller iade alınmaz diye biliyorum satın almadan önce satıcıya sor istersen

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Kerem Eldes
Şuan almayı düşündüğüm asus rog strix xg259cms modeli hepsiburada satıcısı olarak 9700tl. 2 ay içinde almayı düşünüyorum. Olası ölüpiksel çıkması durumunda falan değişim yapar mı hepsiburada?
Evet sorgusuz sualsiz yapıyor, bende 3 ölü piksel çıkmıştı 5-6 gün içersinde yeni değişim ürünü elime ulaştı
Mesaj otomatik birleştirildi:

belirli bir sınır altında olan ölü pikseller iade alınmaz diye biliyorum satın almadan önce satıcıya sor istersen
Hayır 1 adet bile ölü piksel olursa ürünü değiştirmek zorunda satıcı, hukuken değiştirmek zorunda ve hepsiburada sıkıntı çıkarmadan değiştirir

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Eyüp Muhammet Ceylan
Evet sorgusuz sualsiz yapıyor, bende 3 ölü piksel çıkmıştı 5-6 gün içersinde yeni değişim ürünü elime ulaştı

Hayır 1 adet bile ölü piksel olursa ürünü değiştirmek zorunda satıcı, hukuken değiştirmek zorunda ve hepsiburada sıkıntı çıkarmadan değiştirir
ben hepsiburadadan almıştım öyle demişlerdi sadece hb değil itopya içinde aynı şey geçerli dediler o yüzdden dedim pardon

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

tamamdır hocam değişim için eve kargocu mu geliyor yoksa bizmi bırakıyoruz kargo şubesine

Top Bottom