Evet sorgusuz sualsiz yapıyor, bende 3 ölü piksel çıkmıştı 5-6 gün içersinde yeni değişim ürünü elime ulaştıŞuan almayı düşündüğüm asus rog strix xg259cms modeli hepsiburada satıcısı olarak 9700tl. 2 ay içinde almayı düşünüyorum. Olası ölüpiksel çıkması durumunda falan değişim yapar mı hepsiburada?
Hayır 1 adet bile ölü piksel olursa ürünü değiştirmek zorunda satıcı, hukuken değiştirmek zorunda ve hepsiburada sıkıntı çıkarmadan değiştirirbelirli bir sınır altında olan ölü pikseller iade alınmaz diye biliyorum satın almadan önce satıcıya sor istersen
ben hepsiburadadan almıştım öyle demişlerdi sadece hb değil itopya içinde aynı şey geçerli dediler o yüzdden dedim pardonEvet sorgusuz sualsiz yapıyor, bende 3 ölü piksel çıkmıştı 5-6 gün içersinde yeni değişim ürünü elime ulaştı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır 1 adet bile ölü piksel olursa ürünü değiştirmek zorunda satıcı, hukuken değiştirmek zorunda ve hepsiburada sıkıntı çıkarmadan değiştirir
tamamdır hocam değişim için eve kargocu mu geliyor yoksa bizmi bırakıyoruz kargo şubesineEvet sorgusuz sualsiz yapıyor, bende 3 ölü piksel çıkmıştı 5-6 gün içersinde yeni değişim ürünü elime ulaştı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır 1 adet bile ölü piksel olursa ürünü değiştirmek zorunda satıcı, hukuken değiştirmek zorunda ve hepsiburada sıkıntı çıkarmadan değiştirir