Ölü piksel iade edilmesi şart mıdır?

ne kadar süredir kullanıyosunuz artmıyor değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gayet güzel model
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hepsiburada dan alacağım değişimle iade ile uğraşmak pek istemiyorum çekindiğim konu 1-2 tane olması beni rahatsız etmez ama ilerde sıkıntı çıkarmaması önemli olan
reis iade edip bu monitör almalımıyım arada 6k fiyat farkı var

reis iade edip bu monitör almalımıyım arada 6k fiyat farkı var
310hz likten bahsediyosanız ben olsam iade etmem almışım zaten 360hz modeli neden geri iade edeyim ki ölü pikselde çıkmadıysa tadından yenmez

4k monitörüm var sanırım 2 tane ölü piksel çıkmıştı. Umurum da dahi olmadı psikopat gibi oyun oynarken ölü piksel nerede diye kitlenmiyorum. Kişiden kişiye değişir bu. 1080p bir monitör için belki rahatsız edici olabilir ama yüksek çözünürlük varsa 2-3 tane ölü piksel bence dert değil.

300 400 dolarlık monitörler genelde ekstra testlere maruz kalmadan piyasaya çıkar ne bekliyosun hocam. %50 yeni aldığın monitörde de yaşayacaksın 😂 ölü piksel canlandırma videoları var onlara bi bak çözülmezse değişim düşün tabi kabul ederlerse

1-2 tane ölü pixel olur sende takmazsın bi süre sonra bi arıza çıkar garantiye yollarsın sana derler ölü pixel var zarar görmüş sonrada kalırsın öyle bişide açıklayamazsın

Geri