Arama sonuçları: *

1. C

Hangi Monitörü Tercih Etmeliyim?

Merhaba arkadaşlar. Bir süre önce yeni sistemimi topladım.Geriye sadece monitör almak kaldı.Daha öncesinde laptop kullanıyor olmamdan dolayı monitörler konusunda çok tecrübeli değilim.Yaptığım bazı araştırmalar sonucunda seçenekleri 5 monitöre kadar indirdim.Hangisini ve neden seçmem konusunda...
  2. C

Be Quiet! PSU Çift Kanal 12V Sıkıntı Yaratır Mı?

Öncelikle teşekkür ederim.Çoğu yerde insanlar çift kanal olduğunda ekran kartı eğer fazla yük altına girerse sistemin kapanabileceğinden bahsetmişlerdi.O yüzden içimde biraz şüphe vardı.Maalesef bütçe olarak Pure Power'e çıkamıyorum.500TL civarı bir bütçem var.PSU Tier List'te bu PSU'yu B tier...
  3. C

Ryzen 5 3600 Voltaj değerleri nasıl ?

Voltaj konusunda pek bilgili değilim fakat sıcaklık konusunda eğer stok soğutucusunu kullanıyorsan normal değerler diye düşünüyorum.CS:GO işlemciye yüklenen bir oyun bu yüzden normalden 1-2 derece fazla olması normaldir.Ayrıca bildiğim kadarıyla ryzen 5 3600'ün overclock edilmesi pek tavsiye...
  4. C

Be Quiet! PSU Çift Kanal 12V Sıkıntı Yaratır Mı?

Herkese selamlar.Be Quiet! markasının System Power 9 model PSU'sunu almak istiyordum fakat çift kanal 12V olduğunu farkettim.Çift kanal olmasının bir eksisi veya problemi olur mu?Bazı yerlerde kanallardan birine fazla yüklenildiğinde PSU'nun güç vermeyi kestiğini yazmışlardı.Bu güç kaynağı...
Top Bottom