Arama sonuçları: *

1. Saturn

Ryzen 5600 Soğutucu Önerisi

imzamdakini alabilirsin gayet güzel
  2. Saturn

Kız Bana Datemi Teklif Etti ?

dilenciye versen yan gözle bakar 5tl
  3. Saturn

En sevdiğiniz bisküvi hangisi ?

uzun zamandır görmüyorum bunu
  4. Saturn

Az yer kaplayan hikayeli oyun önerisi.

steam hesap veriyor indirip offlinea alıp oynuyorsun 2 oyun bitirdim böyle ama bence korsan daha iyidir
  5. Saturn

kaç yıllık oyuna 60 dolar hakikatten çokmuş korsan indirilebilir
  6. Saturn

Sekiro 18gb
  7. Saturn

Çürük dişe diş teli takılır mı?

diş çekilecek diş değilde zaten 2 hafta beklemişim sırf dolgu diye 1 hafta daha beklersem sinir eder diye
  8. Saturn

Çürük dişe diş teli takılır mı?

Yarın randevu ama klinikteki iki doktor baktı ikiside çürük hakkında bir şey söylemedi. 2 haftadır randevuyu bekliyorum şimdi yarın gittiğimde dolguyu yaptır gel derse E 2 haftadır bekliyorum madem baştan söyleseydin yaptırırdık (çürük ağrımıyor). Ağzında çürük varken tel taktıran ya da tel...
  9. Saturn

1600x900 monitörde 2k görüntü gibi

dsr yazmıyor hocam sdr var belki benzer şeylerdir pek bilgim yok
  10. Saturn

galiba hocam ayarlarda oldu bu dediğim olay.Çözünürlük 2kda kalsa bir sıkıntı olur mu yazılar baya güzelleşti
  11. Saturn

Final Fantasy 7 Remake çözünürlük bakayım dedim 1600x900dü 2kya çektim görüntü aşırı iyi oldu ama monitör 900p destekliyor nasıl oluyor bu iş?
  12. Saturn

İşlemci Sacı Tam Oturmadı

resimde ne kadar gözüküyor bilmiyorum ama bana doğru olan tarafı düzgün taktım diğer tarafta sol ve orta oturdu ama sağ tam olması gereken yere oturmadı (önce takmam gerekirken sonra taktım üşendiğimden de çıkarmadım) ekran kartına değmiyor havada duruyor ama gene de bir sıkıntı çıkarır mı
  13. Saturn

Diş Teli Alt Üst ikisi birden takılır mı?

Özelde hocam 1735665903 üstler takıldıktan 2 ay sonra falan altlar takılıyormuş deniyor internette
  14. Saturn

Kız arkadaşım hayvan hastanesinde hemşire, çiçek yollasam garip kaçar mı?

Hiç bir şey olmaz yolla gitsin
  15. Saturn

Diş Teli Alt Üst ikisi birden takılır mı?

doktor her şeyi anlattı diş çekmenin gerekmediğini vs. ama bu durumdan bahsetmedi internette genellikle önce üstü takıyorlarmış. Hiç ikisini birden taktıran var mı?
  16. Saturn

Yüzdeki tombulluk nasıl geçer?

zaten yemiyordum onları yüzümdeki tombulluk belirgin derecede azaldı öyle söyliyeyim tombul değildi zaten de
  17. Saturn

Yüzdeki tombulluk nasıl geçer?

Bendede aynı şekil , kilolu hiç değilim ama yüzüm vücuduma göre kiloluydu bu 6 7 aydır nadir bisküvi eklerler hariç şekeri kestim çaya şeker atmıyorum kola fanta onlarıda kestim, Günlük 2 3 litre su içiyorum.Yüzüm gene vücuduma göre daha fazla ama eskisinden çok daha iyi. Genetik bence
  18. Saturn

Otobuste ajdarla karsilastim

SJDHJBGSHFBGHDFJGDHJBGFHJSFSBFJIBHSHJDBFJS
  19. Saturn

Mobil İnternetsiz Oyun Önerisi

Tek tablet üzerinden iki kişilik ya da hikaye tabanlı internetsiz ücretsiz önerdiğiniz oyun var mıdır?
  20. Saturn

Turda Tanıştığım Kıza İstek Atmalı mıyım?

şimdi atmıcan da ne zaman atıcan
Top Bottom