Neler Yeni

Yüzdeki tombulluk nasıl geçer?

Ertu5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ertuğrul
Kilomun fazla olmamasına rağmen suratım tombul. Genetik olabilir fakat yine de kafaya takıyorum. 16 yaşındayım. Suratım 18 yaşlarında tam oturunca tombulluğumda hafifler mi?
Yüz egzersizi denen şeylerden yapmalı mıyım?

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Kilomun fazla olmamasına rağmen suratım tombul. Genetik olabilir fakat yine de kafaya takıyorum. 16 yaşındayım. Suratım 18 yaşlarında tam oturunca tombulluğumda hafifler mi?
Mewing zırva diye biliyorum onun dışında ki bilimsel videolara bakabilirsin. Ve yüksek ihtimal oturacaktır zaten değişim tak diye yeni versiyon geliyor şeklinde olmuyor mesela benim sesim ilk kalınlaştığında baya garip ve sorun gibiydi şu an gayet insanlara dinleten tok bir ses tonuna gittikçe dönüştü ve dönüşüyor da.

FurkanIIy

80+ Bronze
Boyunu ve kilonu yazabilir misin

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
Yaş geçtikçe düzeliyor ya. En azından bende de öyle oldu.

Knispel

80+ Bronze
Daha ergenliktesin ergenlik bitince yavaş yavaş yüzün oturur fakat yine tombul kalırsa o zaman genetiktir bişektomi yaptırabilirsin.

CharlesPolat

80+ Bronze
Çok yeme hocam düzelir

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Satürn
Bendede aynı şekil , kilolu hiç değilim ama yüzüm vücuduma göre kiloluydu bu 6 7 aydır nadir bisküvi eklerler hariç şekeri kestim çaya şeker atmıyorum kola fanta onlarıda kestim, Günlük 2 3 litre su içiyorum.Yüzüm gene vücuduma göre daha fazla ama eskisinden çok daha iyi. Genetik bence

Ertu5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ertuğrul
Bendede aynı şekil , kilolu hiç değilim ama yüzüm vücuduma göre kiloluydu bu 6 7 aydır nadir bisküvi eklerler hariç şekeri kestim çaya şeker atmıyorum kola fanta onlarıda kestim, Günlük 2 3 litre su içiyorum.Yüzüm gene vücuduma göre daha fazla ama eskisinden çok daha iyi. Genetik bence
Şekeri kestikten sonra yüzünüz daha mı ince oldu yani?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bal reçel gibi şeyleride mi kestiniz?

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Satürn
Şekeri kestikten sonra yüzünüz daha mı ince oldu yani?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bal reçel gibi şeyleride mi kestiniz?
zaten yemiyordum onları yüzümdeki tombulluk belirgin derecede azaldı öyle söyliyeyim tombul değildi zaten de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,011
Üyeler
164,229
Son üye
yavuzbabaa
Top Bottom