yaşayabilirsin ama fazla bir şey olmaz eğer her şeyden korkan biri değilsenusta ben Elfen Lied de başlasam ruhsal çöküntü yaşarmıyım ?
ciddiyim o kadar kan ve vahşet var mı ?
Anime karakterlerinin hepsi birbirine benziyor zatenBaccanodaki adam 91 days taki neroya benziyor
Opening çok iyi ya. Aslında anime manganın yumuşatılmış hali. Mangası çok daha sert. Birkaç chapter İngilizce okudum bakmıştım. Daha çok şiddet vahşet var. Ayrıca cinsellik var mangada. Bildiğin gösteriyor. Animede göremiyorsun. Kimle kim arasında olduğunu söylememe gerek yoktur diye düşünüyorum.yaşayabilirsin ama fazla bir şey olmaz eğer her şeyden korkan biri değilsen
10 saniyede bir birinin uvuzları kopuyor
openingini çok seviyorum ama ben
bak bombayı verdin bana gider bi de mangayı okur bir travma daha yaşacağım bu akşamAnime karakterlerinin hepsi birbirine benziyor zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Opening çok iyi ya. Aslında anime manganın yumuşatılmış hali. Mangası çok daha sert. Birkaç chapter İngilizce okudum bakmıştım. Daha çok şiddet vahşet var. Ayrıca cinsellik var mangada. Bildiğin gösteriyor. Animede göremiyorsun. Kimle kim arasında olduğunu söylememe gerek yoktur diye düşünüyorum.
özür.Konunun ilk paragrafını okursan ve BURAYA adlı linke gidersen aradığını bulabilirsin Bu ikinci bölüm.
n-ne dedin sen bir daha söyleDarling in the Franxx'ten de o kadar nefret ediyorum.