Arama sonuçları: *

1. H

kulaküstü kulaklık iade etmek

amazondan aldım ama satıcı amazon değil edemiyormuyum öyleyse? aslında araştırmıştım fakat gidip denemedim çünkü fiziksel olarak satılmıyormuş haliyle bilemedim yani.
  2. H

kulaküstü kulaklık iade etmek

amazon üzerinden kulaküstü kulaklık almıştım birkaç gün önce daha 14 gün olmadı ve kulaklığı kullandım fakat beğenmedim bunu iade etmem mümkün mü ? kutusu vs. duruyor herşeyi.
  3. H

Steam kar ettiren oyun önerisi

anladım sağol
  4. H

Steam kar ettiren oyun önerisi

knk biraz hortlattım da bu dont starveden nasıl item düşüyor kartlar haricinde de mi item düşüyor ve nasıl itemler düşüyo
  5. H

Yardım Zyxel modem ping artma sorunu

Arkadaşlar eskiden huaweinin modemini kullanıyordum 18 ms alıyordum lol ve valorantta zyxel modem aldım kurdum lol valorantta 30ms ortalama oluyor bazen 40 oluyor bazen 1 saniyeliğinde internet gidiyor ping 200 oluyor nasıl düzeltebilirim bilen var mı?
  6. H

Yardım Sea of Thieves Türkçe yama

Türkçe yamasi yok yama yassk zaten ve birazcık oynarsan anlarsın aslında çok zor ingilizce istemiyor bulmaca için evet bazen sıkıntı olabiliyor onları ceviriden bakabilirsij
  7. H

CS:GO Hâlâ Oynanır Mı?

cs ye 3 gün önce indirdim ranked girdim girmez olaydım takımda 2 tane hile bitanesi yere bakıp sıkıyo bitanesi zıplaya zıplaya karşıdada hile vardı bizim hilenin kafasına sıktım ban attı bende sildim
  8. H

Disk defragdaki değşik disk ?

Arkadaşlar bilgisyarı 3 gün önce sıfırladım bugün disk defraga baktım bende 1 tane disk var bu volume yazan şey ne oluyor ?
  9. H

Öneri Simulasyon Oyunu Önerileri

sen ne yaptın öyle :D çok sağol etiket olayını bilmiyorum tam başlıktan öneri şeyini açtım
  10. H

Öneri Simulasyon Oyunu Önerileri

Arkadaşlar İnternet cafe sim streamer daily gibi offline simulasyon oyunları önerir misiniz?.
  11. H

Rocket League Dlcleri vermedi ?

banada çok eşya verdi ama onlar önceden olanlar sanırım onları vericeklerdi ama dlc dediğin parayla aldığımız 8 tl lik filan olması lazım onları verse keşke
  12. H

Rocket League Steam'den Alan Kullanıcılar İçin 200TL değerinde DLC Verildi!

bunlar zaten eskiden de olanlar dı dlc demek batmobile filan demek onları vermesi gerekirdi biz napalım bu değersiz şeyleri araçlara takılan şeylerde vardı hepsi çöp bunların..
  13. H

neden böyle oldu anlamadım baktım heryere yok alan var mı acaba
  14. H

arkadaşlar rocket league almıştım steamden 2 yıl önce şimdi beleş olacağından bütün dlcleri vermesi gerekiyordu girdim oyuna yok dlc yöneticisine girdim yok biryerden açmamız bişey yapmam filan mı lazım
  15. H

lol hesap onayı nasıl kaldırılır

hesabının onayını neden kaldırıcan olm :D kaldıramassın die biliom bn
  16. H

Logitech G102 Elime Oturur mu?

benim parmak kaç cm acaba
  17. H

Güvendiğiniz en iyi virüs tarayıcı programı.

antivürüs de kaspersky bence en iyisi sonra malwarebytes 3 ve 4 bitdefender ve avast ama kaspersky çok güzel bence
  18. H

EA Play Microsoft Mağazasında 12TL ?

ş şuan bu kesin değil belki konsolda geçerlidir açıklamada xbox one yazıyor anlamadım tam
  19. H

şuan steamde alırsın 30tl oynarsın yıl sonu xboxda birleşiyo daha ucuz olucakmış
  20. H

evet bu birleşme pc yede geliyo
Top Bottom