dont starve together 30 liralıkitem düşürdüm 8tlye aldım vede eğlendimki her gün en az 1 item veriyor şanslıysan 150tllik item bile düşebilir ama genelde günlük 1tllik veriyoröyle diil saat kasarak kart düşürmeli kartları güzel oyun diyroum
vede satın alıyorlar yani satılıyorlardont starve together 30 liralıkitem düşürdüm 8tlye aldım vede eğlendimki her gün en az 1 item veriyor şanslıysan 150tllik item bile düşebilir ama genelde günlük 1tllik veriyor
Hentai oyunları.
knk biraz hortlattım da bu dont starveden nasıl item düşüyor kartlar haricinde de mi item düşüyor ve nasıl itemler düşüyodont starve together 30 liralıkitem düşürdüm 8tlye aldım vede eğlendimki her gün en az 1 item veriyor şanslıysan 150tllik item bile düşebilir ama genelde günlük 1tllik veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
vede satın alıyorlar yani satılıyorlar
Knk oyun oynadıkça kutu düşüyor veya günlük girişe bu kutulardan item cikiyorknk biraz hortlattım da bu dont starveden nasıl item düşüyor kartlar haricinde de mi item düşüyor ve nasıl itemler düşüyo
oyuna her girişinde sana hediye veriyor ama genelde 7 kuruş felan max 3 tl çıkarmıştım galiba hatta çoğu satılmıyor bile çok aşırı şans gerekknk biraz hortlattım da bu dont starveden nasıl item düşüyor kartlar haricinde de mi item düşüyor ve nasıl itemler düşüyo