Arama sonuçları: *

1. Turabi

XBOX GAMEPASS paramı çekti ve bana üyelik vermedi

Merhabalar XBOX üyeliğimi iptal edicektim unutmuşum sabah 2 ggün önce sabah uyandığımda 159 liramı çekmiş. İlk başta sorun etmedim fakat XBOX a girdiğimde bana üyelik vermediklerini ve paramın yandığını gördüm bunu nasıl halledebilirim? Müşteri hizmetlerini arıyorum bot koymuşlar aynı şeyi...
  2. Turabi

Steami silip geri yükledim fakat gta açılmıyor

Dosyalar duruyor ama açılmıyor silinmiş gözüküuor bu nasıl çözüler
  3. Turabi

Şu an bilgisayar programcılığı okuyorum ama bir yandan da okumak istemiyorum

Dostlar merhaba benim hayalim yazılımcı olmaktı ama ne yazık ki kazanamadım bilgisayar programcılığı kazandım onun dışında kimya mimarlık vb şeyler geliyordu yazmak istemedim hata mı yaptım bilmiyorum ama okuduğum bölümden hiç zevk almıyorum napmalıyım sizce
  4. Turabi

Sürücü kursu ile yaşadığımız sorun.

Annem sürücü kursuna yazılmıştı uzun zaman önce 4000 tl ye yazılmıştı yazılı sınavına falan girdi geçti 1400 tl de para verdi çalıştığı için direksiyon derslerine giremedi hakları yandı son 2 hakkı kaldı girmek için konunun burası böyle diğer tarafı ise sürücü kursu bugün annemi çağırdı o da...
  5. Turabi

Başlangıç için chopper motora ne kadar bütçe ayırmak lazım?

Şimdilik öyle yüksek bir hedefim yok illa pahalı olsun kafasında da değilim ekipmanı ile doğru düzgün bir chopper motoru ne kadara alabiliriz?
  6. Turabi

Rp sunucusu önerir misiniz

Hangi sunucular var bilgim yok oynadığınız güzel gta 5 rp sunucuları varsa önerir misiniz
  7. Turabi

Gta Heist yapacak var mı?

Dostlar gtayı yeni indirdim heist falan nerden yapılır bilmiyorum eğer bilen varsa ekleşip heist yapabiliriz
  8. Turabi

Windows için usb yi internet kafede kendim yapsam sorun olur mu?

Windows için usb hazırlıycam onu internet kafede yapsam virüs falan sıkıntı olmaz dimi
  9. Turabi

Gençer gaming telefonu kapatıp duruyor.

Dostlar merhaba Abdullah abinin sistemi aldım kardeşimle beraber kardeşimde hızlı kurulum varmış galiba 1 günde onu alalım dedi sonradan müşteri hizmetlerini aradım sistemi aldıktan sonra onu da alsanız olur açıklama kısmına yazın dedi bende dediklerini yaptım sonrasında tekrar aradım ama mesai...
  10. Turabi

Epic games gta 5 hesap satan var mı?

Steamde 270 lira falan eğer uyguna satan varsa bana ulaşabilir mi?
  11. Turabi

Bu Hot Wheels Arabalar Alınır Mı Sizce?

Sizce alınır mı?
  12. Turabi

Hobi olarak tahta oyması yapmak istiyorum bunun için neler lazım?

Kütükten tahtadan figürler bardaklar vs yapmak istiyorum bunları yapabilmem için nasıl alet edebatlar edinmem lazım?
  13. Turabi

Ustalık belgesi ile yurt dışında çalışılabilir mi?

Diyelim ki ustalık belgemiz var ve yurt dışında çalışmak istıyoruz bunun için vize veriyorlar mı?
  14. Turabi

Öğrenciye faizsiz kredi kartı veren bankalar?

Dostlar merhaba laptop almak istiyorum ailem bana alamam dediği için kredi kartı almak istiyorum hangi bankadan alabilirim? Faizsiz olması gerekiyor.
  15. Turabi

Sivilce ve siyah nokta için tonik ve serum önerisi

Siyah nokta sivilce için tonik ve serum önerisi lazım
  16. Turabi

Alinir mi bunlar sizce?

Nasil sizce
  17. Turabi

Bu hotwheels modelleri iyi mi?

Fotoğraflar tam çekilmedi bu kadar çekebildim
  18. Turabi

Binance güvenilir mi?

Merhaba dostlar binance uygulaması güvenilir mi herhangi yasa dışı bir şey olmuyor dimi? Ayrıca binance da hisse satın alabiliyor muyuz?
  19. Turabi

Maddi durumu kötü olan birisinin kendi ilinde okuması doğru olur mu?

Merhaba dostlar ailemin maddi durumu çok yerinde değil sizce kendi ilimde mi okumam mantıklı yoksa başka illerde mi?
  20. Turabi

Hisse senedi nasıl alınır?

Hangi uygulamalardan alınır hangi uygulamalar güvenlidir bana yardımcı olur musunuz?
Top Bottom