Arama sonuçları: *

1. ÖmerFaruk45

valorant windows 10 2h1 hatası

oyunu açıyorum açtıktan sonra maça girince bir anda atıp bu hatayı veriyor. bu hatayı alıpta sorunu çözebilen var mı basitçe anlatabilecek ?
  2. ÖmerFaruk45

epic games gta indirme yardım lütfnn

şimdi burda 140 mb yazıyorda indirdiklerim gidiyormu diye kapa aç yaptım pc yi ama dosya konumunda 300 küsür yazıyor şimdi aç kapa yapınca bu deva mediyormu yoksa dosya bozuluyor mu ?
  3. ÖmerFaruk45

Bir google ürününe erişememe ( YOUTUBE )

Oturum aç dediğimde bunu gösteriyor mail gelmişti youtube hesabınız askıya alındı diye tamam sıkıntı yok dedim ancak bu pc den de hiçbir türlü giremiyorum. Bu nasıl halledilir ? İP değiştirme vs.
  4. ÖmerFaruk45

Windows ekran yansıtma çalışmıyor

Windows+P yapınca fotoğraftaki gibi bir uyarı çıkıyor bunun driverlarını nereden buluruz ?
  5. ÖmerFaruk45

30W şarj kablosunu nereden bulabilirim ?

Realme nin kendi orjinal 30w kablosunu bugün kaybettim de bunu nerden sağlarım ?
  6. ÖmerFaruk45

İPHONE 3GS Fotoğraflar nasıl kurtarılır ?

elimde çok eskiden kalmaa 3gs var aile fotoğraflarını nasıl kurtarabilrim ( İtunes de var pc de )
  7. ÖmerFaruk45

Birden Çok fotoğrafı PDF yapma

3-4 tane fotoğraf var ödev ile ilgili bunu nasıl pdf çevirebilirim ( pdf zorunlu )
  8. ÖmerFaruk45

discord telefon numarası kaldırma

Şimdi benim main hesabım var az önce yeni hesap açıp doğruladım. mainden numarada gitti numarayı yeni hesaptan çıkarıp main hesaba nasıl geçirecez .
  9. ÖmerFaruk45

iPhone etkin değil yardım lütfen

iCloud şifresini komple kaldırmışlar PC ye bağlayınca istemez herhalde
  10. ÖmerFaruk45

İşte iTunes den yapıldığını biliyorum da kilidi açarken acaba şifre istermi
  11. ÖmerFaruk45

iCloud şifresinimi
  12. ÖmerFaruk45

Bizim bir abinin telefon böyle kalmıştı Benim 5s im vardı aynı şeyi çözebiliyordum işte şimdi zaman geçti falan bunu geri etkinleştirirken sıfırlanıyormuydu telefon veya iCloud şifresi falan istiyormuydu ?
  13. ÖmerFaruk45

Xiaomi mi band 5 alınır mı?

bana koşuda derece aldım diye kaymakamlık hediye vermişti :d 1634062027 Mİ BAND 4 AMA
  14. ÖmerFaruk45

Corona mıyım acaba ?

Şöyle ki kendimi gayet dinç hissediyorum yutkunurken bildiğin acıyı vazgeçiyorum yutkunmaktan suyuy bile zorla içiyorum 1631820003 İnşallah öyledir
  15. ÖmerFaruk45

Corona mıyım acaba ?

Şuan evde yatıyorum ateşim yok. Tat alma,koku duyusu falan hepsi yerinde. Sadece yutkunurken acı hissediyorum Corona olmuş olabilir miyim
  16. ÖmerFaruk45

Jak girişinin içinde soket kaldı :(

çıkmadı valal hocam yarın artık 5 te işten gelince götüreceğim
  17. ÖmerFaruk45

olmuyor denedim 2 kere flaan ancak derine indiği için çıkmıyor telefonuclar kasayı açıp çıkarabilir değilmi
  18. ÖmerFaruk45

telefonun kasasına sorun yapmaz değilmi yapıyorum
  19. ÖmerFaruk45

o kalın değilde serçe parmak kalınlığında buldum şimdi ise eritip direk girişemi bastırayım
  20. ÖmerFaruk45

bu sim çıkartma şeyini ısıtıp yapsam olurmu silikon girmeyecek kadar küçük ya hani
Top Bottom