Ratorest
80+ Silver
Arkadaşlar merhaba kendime akıllı saat bakıyorum bu hoşuma gitti alınır mi?
Öncelikle kullanım amacına bakılmalı bende de var ben genelde saate baktığım veya yürüğüş yaptığım için almıştım. Eğer sen sporla çok alakan yoksa pek sana göre olmayabilir ama alınmaz mı? Alınır bence nası olsa teknoloji devrindeyiz saate bakarkende teknolojiyi hissedelimArkadaşlar merhaba kendime akıllı saat bakıyorum bu hoşuma gitti alınır mi?
YüüoooÖncelikle kullanım amacına bakılmalı bende de var ben genelde saate baktığım veya yürüğüş yaptığım için almıştım. Eğer sen sporla çok alakan yoksa pek sana göre olmayabilir ama alınmaz mı? Alınır bence nası olsa teknoloji devrindeyiz saate bakarkende teknolojiyi hissedelim
kısacası al
Nası yüüüoo saate bakmak için 300 TL falan neden veresinki hadi geleceğe yönelik dersin ben kesinlikle al demiyorum adam gibi okuYüüooo
Sporla alakan olsa da olmasa da alınır. Ben de kullanıyorum. Basit ve şık bir ürün.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oha 250 lira. Dolar 9 olduğu için fırsatçılık yapıyorlar. Üstüne 50 daha koy band 6 al diyecektim. 300 liralık band 6 400 lira yapmışlar. Allah bunları kahretsin.
Sen kaç TL'ye almıştınYüüooo
Sporla alakan olsa da olmasa da alınır. Ben de kullanıyorum. Basit ve şık bir ürün.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oha 250 lira. Dolar 9 olduğu için fırsatçılık yapıyorlar. Üstüne 50 daha koy band 6 al diyecektim. 300 liralık band 6 400 lira yapmışlar. Allah bunları kahretsin.
180 ama indirimle. Normal fiyatı 220Sen kaç TL'ye almıştın
bana koşuda derece aldım diye kaymakamlık hediye vermişti :dÖncelikle kullanım amacına bakılmalı bende de var ben genelde saate baktığım veya yürüğüş yaptığım için almıştım. Eğer sen sporla çok alakan yoksa pek sana göre olmayabilir ama alınmaz mı? Alınır bence nası olsa teknoloji devrindeyiz saate bakarkende teknolojiyi hissedelim
kısacası al
Mİ BAND 4 AMAbana koşuda derece aldım diye kaymakamlık hediye vermişti :d
Yani al diyecegimde fiyatlara bak aman tanrım jonnArkadaşlar merhaba kendime akıllı saat bakıyorum bu hoşuma gitti alınır mi?
Gece kaçta uykuya daldın, kaçta rüya gördün, kaçta derin uykuya daldın hepsini hesaplıyor uyku puanı çıkarıyor.Hocam bu uyku takipi nedir
Teşekkürler, güzel özellikmiş.Gece kaçta uykuya daldın, kaçta rüya gördün, kaçta derin uykuya daldın hepsini hesaplıyor uyku puanı çıkarıyor.
Misal
Alıntıyı görüntüle
Oha lan bende 4 aydır var ilkkez öğrendimGece kaçta uykuya daldın, kaçta rüya gördün, kaçta derin uykuya daldın hepsini hesaplıyor uyku puanı çıkarıyor.
Misal
Alıntıyı görüntüle