Conquerorest
80+
Bende, bir de Visa indirimi varmış 50 TL daha indi. 599'a aldım bi tane. 8 isterdim belki biraz daha ödeyerek ama onda böyle bir indirim yok maalesef.
Akakçe de son 1 yılın en düşük fiyatı hocam alın gitsin beğenmezseniz iade edersiniz zaten.
Aldım bakalım kardeşime uzun yıllar kullanır inşallah.Alınır mi band serisi iyi zaten.
Mi band 4 var bende hala sorunsuz duruyor hocam baya kaliteliAldım bakalım kardeşime uzun yıllar kullanır inşallah.
Güle güle kullanın hocamÇektim bir tane toplam 3 tane saat oldu , kardeşime hediye etmeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim hocam %3 + %10 indirimle 560 TL ye geldi. Kardeşime güzel bir doğum günü hediyesi vermeme yardım ettiğin için teşekkürler dostum.
Rica ederim güle güle kullanın hocam.Aldım, haber ettiğin için teşekkür ederim.
Bilenler yorum yapabilir mi?https://www.mi.com/tr/product/xiaomi-smart-band-8-active/?skupanel=1&gid=4223705799 bu ürün daha iyi değil mi hem fiyat da uygun 100 TL inidirm kuponuda var
Ben pek bilmem ama Band 8 Active 60 hz LCD ekran iken Band 7 60 hz olmayan AMOLED ekrana sahip. Band 7'de her zaman ekran açık özelliği de var.Bilenler yorum yapabilir mi?
evet doğru fakat ekran olarak band 8 daha genisBen pek bilmem ama Band 8 Active 60 hz LCD ekran iken Band 7 60 hz olmayan AMOLED ekrana sahip. Band 7'de her zaman ekran açık özelliği de var.