Xiaomi Band 6'yı yaklaşık bir sene kullandım, kordonunun ömrü garanti bitmeden doldu. Kordon bölündü resmen, garanti kapsamında gönderdim kabul etmediler. Kordonun ömrü 1 sene felan. Ekranın amoled olması çok iyi ama ekran kolay çiziliyor bilginiz olsun, bu durum canınızı sıkabilir. Bu tarz akıllı bileklik önerir misin derseniz, önermem. Çünkü eğer kolunuzda analog değil de şarj edip kullandığınız ekranlı bir şey taşıyorsanız özellikli olması lazım. Bu bileklik de hoparlör de yok mikrofon da yok. Mesaj geldiği zaman mesajı görürsünüz, telefondan arama geldiği zaman aramayı yanıtlarsınız ya da kapatırsınız, titreşimli alarm kurarsınız öyle yani. Birkaç ay Honor Magic Watch 2 de kullandım. Onda hoparlör ve mikrofon vardı, ekranı daha büyüktü, malzeme kalitesi müthişti. Düşürdüm, çarptım vesaire ama hala ekranda çizik dahi yok. Bunların haricinde mesajları yine yanıtlayamıyordum, uygulama yükleyemiyordum. Şu anda samsung telefon aldım, yanına güzel bir samsung watch çekicem. Şu anda da Honor Magic Watch 2 den sonra düz klasik analog bir saate geçtim, sanki koluma düz bomboş özelliksiz bir bileklik takmış gibi hissettim. Şunları da eklemek istiyorum: Tabii ki daha özellikli bir saat kullanmak daha iyi ama daha fazla para vermeniz gerekir, bunun için saat almadan önce alacağınız saatte hangi özelliklerin olmasını istediğinizi düşünün. Son olarak Xiaomi Band serisi kolda biraz çocuk işi gibi duruyor, benim band 6 duruyor küçük kardeşime saklıyorum.