Neler Yeni

🔥İndirim Steelseries SteelSeries Rival 3 Kablosuz Mouse + QcK Large Mousepad 1.029TL

Rival 3 kullanıp memnun olan tek kişi benim sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben sarj edilebilir pil + duracell sarj standı aldım gayet yetiyor.
Ben de sarj edilebilir pil almistim ama yok arkadaş katlanamadım. Sonra razer hyperspeed basilisk x aldım 1000hz modunda en az bir buçuk ay götürüyor beni 3 gün nerede 1 bir buçuk ay nerede. Bir de utanmadan 400 saat yazmislar kutunun ustune. Musteri hizmetleri ile konustum 125hz ve isiklar kapali ve guc tasarrufu modunda 400 saat diyor oldu canım.

4mm kalınlığı olan başka mousepad var mı önerebileceğin klassede ?
longtengler var fakat fiyatları biraz tuzlu para varsa alınır
şuan klasse longteng kullaniyorum o 4mm qck 2mm ama sanki 2 kattan fazla fark var aralarında qck incecik bir şey

Son düzenleme:
Kablolusu alınır mı hocam?
Ne kadardır kullanıyorsunuz?
Hocam kablolusunu 1 yıldır kullanıyorum gayet rahat ve malzeme kalitesi ortalama.önem verirmisiniz bilmem ama drag click gayet yeterli sağ tık tek itiş 30-32 tıklama arasında ve ortalama 22cps civarında rahatça kullanabilirsiniz optik gayet yeterli cs valo gibi oyunlarda sorun çıkarmadı Sadece tıklamak için verilen alan bana biraz küçük geldi ama rahatsız edecek kadar değil

Kötü bir ürün olduğu düşüncesindeyim. Kablolu SS Prime + 90X40 Klasse Pro daha mantıklı.

almayın 500 liraya bundan 10 kat kaliteli SS Prime Fps var

longtengler var fakat fiyatları biraz tuzlu para varsa alınır
şuan klasse longteng kullaniyorum o 4mm qck 2mm ama sanki 2 kattan fazla fark var aralarında qck incecik bir şey
direkt model önerir misin bilek sürekli masada kalın bir mousepad lazım parası sorun degıl.

direkt model önerir misin bilek sürekli masada kalın bir mousepad lazım parası sorun degıl.
bende vaxee modeli var gayet memnunum kalın baya

bende vaxee modeli var gayet memnunum kalın baya
hocam soyle 4mm kalın yumusak bısey olması lazım bırde 90x40 yada 30 olsa ıyı olur bunlardan cok var masayı kaplıcak bısey gerekıyor :D

Rival 3 ü aldım ilk zamanlar iyiydi güzeldi ama garanti bittikten sonra yani 2 yılı devirince sol tık teklemeye başladı. 2 yıl mıymış ömrü peeehh çöp dedirtti.

Geri