𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
halihazırda film vs izlemek için fp laptop önerin varmı reiseMMC depolama varmış, ben sabırlıyım diyen buyursun
halihazırda film vs izlemek için fp laptop önerin varmı reiseMMC depolama varmış, ben sabırlıyım diyen buyursun
Yıllardır o işler için bir laptop bakmadım bilemiyorum. Ama herhalde Ryzen 3 7320U'dan daha aşağısını almazdım.halihazırda film vs izlemek için fp laptop önerin varmı reis
teyzem film vs izlemek için laptop arıyor baya laptop var iyisi hangisi bilmiyorum bende :d eywYıllardır o işler için bir laptop bakmadım bilemiyorum. Ama herhalde Ryzen 3 7320U'dan daha aşağısını almazdım.
eMMC depolama varmış, ben sabırlıyım diyen buyursun
Ben kendi tecrübemi aktarıyorum, 4. nesil i3 işlemcili laptop bir ChromeOS dağıtımı olan FydeOS'i canavar gibi çalıştırıyor, üstelik mekanik disk ile. SSD ile daha da hızlı olacaktır. Artı olarak direk apk da kurulabildiği için taşınabilir bir Android TV Box gibi kullanılabiliyor (konudaki laptop'ta apk desteği var mı bilmiyorum diye önceki mesajımda da yazmıştım).Bende daha güçlü işlemcili olanı var hiç öyle olmuyor o işler. 1080P Youtube videosu oynatırken kasıyor.
Bu makinede apk desteği var mı bilemiyorum, ben normal Windows laptopa, Chrome OS çeşidi olan FydeOS kurmuştum onda vardı, ama Youtube'ta bir sürü video var ChromeOS'a apk yüklemek ile alakalı.apk desteği varsa bende alayım. emin misin ?
Merhabalar ustalar, bu cihaz ile pubg oynatirmi ?Acer Chromebook 315 Cb315-3h Intel Celeron N4020 İşlemci Ips Uma 4gb Ram 64 Emmc 15.6''fhd Ekran Chromeos İşletım Sıstemı Dizüstü Pc Fiyatı ve Özellikleri
Acer Chromebook 315 Cb315 3h Intel Celeron N4020 İşlemci Ips Uma 4gb Ram 64 Emmc 15.6''fhd Ekran Chromeos İşletım Sıstemı Dizüstü Pc fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Acer Chromebook 315 Cb315 3h Intel Celeron N4020 İşlemci Ips Uma 4gb Ram 64 Emmc 15.6''fhd Ekran Chromeos...www.teknosa.com
OynanmazMerhabalar ustalar, bu cihaz ile PUBG oynatirmi ?