Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Logitech G G203 Lightsync Oyuncu Mouse Mavi 329 TL

iTee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İhsan Tekerek
Sen sorun yaşamadın diye ürün sorunsuz olmaz ki Superlight da alınmaz çift tıklama yapabiliyor, Omron switch mevcut. Razer Deathadder V3 Pro bak.
Superlight 2'de de bu sorun giderildi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen sorun yaşamadın diye ürün sorunsuz olmaz ki Superlight da alınmaz çift tıklama yapabiliyor, Omron switch mevcut. Razer Deathadder V3 Pro bak.
Sadece ben değil çoğu kişi sorun yaşamadığını söylüyor neye dayanarak sadece benim sorun yaşamadığımı söylüyorsun?

iTee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İhsan Tekerek
Dostum teknik bilgi veriyorum sana, üründe 13 yıllık sensör mevcut.
Switchleri de rezalet
Hocam bilemiyorum dediğiniz gibi switchleri G203 ün çok ta iyi değil çift tıklama sorunu var fakat videodaki gibi bir hata benim mousemde yok hatta yorumlarda birkaç kişi yazmış mouseniz arızalı diye ben adamın videodaki hareketinden daha hızlı hareket ettiriyorum ve mouse gayet iyi yakalıyor. Bu arada bir şey daha ekleyeyim benim bildiğim kadarı ile G102 ve G203 aynı mouse değil ve aynı sensörleri kullanmıyor G203'ün sensörleri G102 den biraz daha iyi diye biliyorum internette bunun hakkında araştırma yapmıştım pek bir şey bulamadım ama birkaç yerde G102 kronik arızalı olduğu için G203'ü çıkardıklarını sadece sensör gibi farklılıkları olduğunu söyleyen kişiler vardı.

Aykut D.

80+ Gold
Hocam bilemiyorum dediğiniz gibi switchleri G203 ün çok ta iyi değil çift tıklama sorunu var fakat videodaki gibi bir hata benim mousemde yok hatta yorumlarda birkaç kişi yazmış mouseniz arızalı diye ben adamın videodaki hareketinden daha hızlı hareket ettiriyorum ve mouse gayet iyi yakalıyor. Bu arada bir şey daha ekleyeyim benim bildiğim kadarı ile G102 ve G203 aynı mouse değil ve aynı sensörleri kullanmıyor G203'ün sensörleri G102 den biraz daha iyi diye biliyorum internette bunun hakkında araştırma yapmıştım pek bir şey bulamadım ama birkaç yerde G102 kronik arızalı olduğu için G203'ü çıkardıklarını sadece sensör gibi farklılıkları olduğunu söyleyen kişiler vardı.
3. senesinde bende ne scroll ne çift tıklama olmadı valorantta dia 3 kastım bunla sensörü bana yeterliydi. Tabi 75hz ekranla dia3 ten öteye çıkılmıyor saldım oyunu .

• Beğen
Reaksiyonlar: iTee

iTee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İhsan Tekerek
3. senesinde bende ne scroll ne çift tıklama olmadı valorantta dia 3 kastım bunla sensörü bana yeterliydi. Tabi 75hz ekranla dia3 ten öteye çıkılmıyor saldım oyunu .
Bende rahat 3 yıl olmuştur sadece sol tıkla sürekli yaşamasam da çift tıklama sorunu belirmeye başladı. Ama çok ciddi bir çift tıklama sorunu değil sadece oyunlarda silah ile bir kere ateş ettiğimde silah 2 kez falan sıkıyor.

Dostum teknik bilgi veriyorum sana, üründe 13 yıllık sensör mevcut.
Switchleri de rezalet

Ekler

• Screenshot_2024-01-31-14-34-13-930_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2024-01-31-14-34-13-930_com.android.chrome-edit.jpg
    457.1 KB · Hit: 38
  • Screenshot_2024-01-31-14-33-01-790_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2024-01-31-14-33-01-790_com.android.chrome-edit.jpg
    386.6 KB · Hit: 31
Son düzenleme:

Aykut D.

80+ Gold
Bende rahat 3 yıl olmuştur sadece sol tıkla sürekli yaşamasam da çift tıklama sorunu belirmeye başladı.
Ula hiç kaldırıp etikete bakmadıydım bendeki g203 lightsync günceli sanırsam.

• Beğen

Aykut D.

80+ Gold
Aynen buradaki bilgilere bakarsak en günceli oluyor.
Dönmeme sorunu hiç yaşamadım onuda ekleyeyim denedim valoda şimdi cs2 denedim dönmeme sorunu yok .

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,103
Üyeler
167,249
Son üye
Sanctusss
Top Bottom