Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Logitech G G203 Lightsync Oyuncu Mouse Mavi 329 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Emirinho
Tek farki o zaten kullansaniz anlarsiniz. O yazilim ile zaten cok yapilmiyor o mouseda. tus atama. rgb ayari birde Dpi ayarlaniyor ki onu mouse uzerindan de yapabiliyorsun.
Logitech ve sağlam marka mı 🤣 . Bana bir tane sorunsuz düzgün ürününü gösterir misin :D
Okuduklarınızı anlamamakta neden ısrarcısınız? Ek olarak kullanmadığımı nereden biliyorsunuz? Uzun yıllardır Logitech kullanırım ve söylediğiniz gibi sayıca fazla sorunlu ürünü var fakat sorunlu ürününe denk gelmeniz bir şans. Diyelim ki denk geldiniz burada da devreye az önce söylediğim penta bilişim garantisi giriyor. Bu zamana kadar yolladığım ürünlerin hiçbirisinde mağdur edilmedim ve direkt olarak kusurlu ürün sıfırıyla değiştirildi. Neyse siz telefoncuların sattığı 50tl lik mouselardan devam edin nasıl olsa okuduklarınızı anlamıyorsunuz. İyi forumlar.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,116
İsim
kilan embappe
Bu bütçede alınabilecek tek mouse M300S, o da aslında kıl payı, 50 TL çıkıp MM711 almak daha mantıklı oluyor.

Okuduklarınızı anlamamakta neden ısrarcısınız? Ek olarak kullanmadığımı nereden biliyorsunuz? Uzun yıllardır Logitech kullanırım ve söylediğiniz gibi sayıca fazla sorunlu ürünü var fakat sorunlu ürününe denk gelmeniz bir şans. Diyelim ki denk geldiniz burada da devreye az önce söylediğim penta bilişim garantisi giriyor. Bu zamana kadar yolladığım ürünlerin hiçbirisinde mağdur edilmedim ve direkt olarak kusurlu ürün sıfırıyla değiştirildi. Neyse siz telefoncuların sattığı 50tl lik mouselardan devam edin nasıl olsa okuduklarınızı anlamıyorsunuz. İyi forumlar.
Garantisi iyi diye çöp ürün mü alalım dostum ne anlatıyorsun?

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,887
İsim
ege erdem demirelli
Oncelikle urunlerin garanti kapsaminda kolayca degistirilmesi sorunsuz ve guzel oldugu anlamina gelmiyor. Ben telefoncularin sattigi 50tl mouselarida kullandim Deathadder v3 gibi modelleride kullandim. Logitech G203 modeli gercekten guzel ve fazla para verilecek bir model degil. Malzeme kalite ahim sahim degil siradan, sensoru desen kotu ve eski, tasarim ve ergonomi desen ben begenmiyorum. indirimli fiyati 330 tl. Normal satis fiyati ise 560-570tl civarinda. O butceye tercih edilebilecek en kotu tercihlerden, o paraya M300, Katar PRO gibi modeller varken. GARANTI BIR URUNU KOTUYKEN GUZEL YAPMAZ.

Oncelikle urunlerin garanti kapsaminda kolayca degistirilmesi sorunsuz ve guzel oldugu anlamina gelmiyor. Ben telefoncularin sattigi 50tl mouselarida kullandim Deathadder v3 gibi modelleride kullandim. Logitech G203 modeli gercekten guzel ve fazla para verilecek bir model degil. Malzeme kalite ahim sahim degil siradan, sensoru desen kotu ve eski, tasarim ve ergonomi desen ben begenmiyorum. indirimli fiyati 330 TL. Normal satis fiyati ise 560-570tl civarinda. O butceye tercih edilebilecek en kotu tercihlerden, o paraya M300, Katar PRO gibi modeller varken. GARANTI BIR URUNU KOTUYKEN GUZEL YAPMAZ.
Katar Pro da brick olabiliyor pek tavsiye etmiyorum, Steelseries Prime var alternatif.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,887
İsim
ege erdem demirelli
Katar Pro da brick olabiliyor pek tavsiye etmiyorum, Steelseries Prime var alternatif.
Ornek olarak aklima gelenleri yazdim. SS prime cok iyi bir model zaten. Kisacasi 500tl butceyle g203 alinmaz

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih
l3q2tzon8OCC7BqmY.webp
görünce şu şekil oldum alıyorum bunu kullanıyor musun reis

Logitech g203 g102 z213 ve f710 ürünlerini kullandım. Sorunsuzdur. Yılların eskitemediği marka

• Beğen
Reaksiyonlar: iTee

iTee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İhsan Tekerek
Logitech'in sorunsuz bir mouse'u bile yok. Ciddiyim yok, öyle rezalet marka.
Uzun zamandır G203 kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım hala sapasağlam hala çok memnunum mouse değiştirmeyi düşünmüyorum da eğer değiştirmek istersem yüksek ihtimalle Superlight falan düşünürüm arkadaşlarımdan birkaçı kullanıyor ve aşırı memnunlar.

Uzun zamandır G203 kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım hala sapasağlam hala çok memnunum mouse değiştirmeyi düşünmüyorum da eğer değiştirmek istersem yüksek ihtimalle Superlight falan düşünürüm arkadaşlarımdan birkaçı kullanıyor ve aşırı memnunlar.
Sen sorun yaşamadın diye ürün sorunsuz olmaz ki Superlight da alınmaz çift tıklama yapabiliyor, Omron switch mevcut. Razer Deathadder V3 Pro bak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,102
Üyeler
167,249
Son üye
Sanctusss
Top Bottom