Xiaomi mi band 5 alınır mı?

Öncelikle kullanım amacına bakılmalı bende de var ben genelde saate baktığım veya yürüğüş yaptığım için almıştım. Eğer sen sporla çok alakan yoksa pek sana göre olmayabilir ama alınmaz mı? Alınır bence nası olsa teknoloji devrindeyiz saate bakarkende teknolojiyi hissedelim :D

kısacası al

Öncelikle kullanım amacına bakılmalı bende de var ben genelde saate baktığım veya yürüğüş yaptığım için almıştım. Eğer sen sporla çok alakan yoksa pek sana göre olmayabilir ama alınmaz mı? Alınır bence nası olsa teknoloji devrindeyiz saate bakarkende teknolojiyi hissedelim :D

kısacası al
Yüüooo

Sporla alakan olsa da olmasa da alınır. Ben de kullanıyorum. Basit ve şık bir ürün.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oha 250 lira. Dolar 9 olduğu için fırsatçılık yapıyorlar. Üstüne 50 daha koy band 6 al diyecektim. 300 liralık band 6 400 lira yapmışlar. Allah bunları kahretsin.

Yüüooo

Sporla alakan olsa da olmasa da alınır. Ben de kullanıyorum. Basit ve şık bir ürün.

Oha 250 lira. Dolar 9 olduğu için fırsatçılık yapıyorlar. Üstüne 50 daha koy band 6 al diyecektim. 300 liralık band 6 400 lira yapmışlar. Allah bunları kahretsin.
Nası yüüüoo saate bakmak için 300 TL falan neden veresinki hadi geleceğe yönelik dersin ben kesinlikle al demiyorum adam gibi oku

Yüüooo

Sen kaç TL'ye almıştın

kısacası al
bana koşuda derece aldım diye kaymakamlık hediye vermişti :d

bana koşuda derece aldım diye kaymakamlık hediye vermişti :d
Mİ BAND 4 AMA

Hocam bu uyku takipi nedir
Gece kaçta uykuya daldın, kaçta rüya gördün, kaçta derin uykuya daldın hepsini hesaplıyor uyku puanı çıkarıyor.

Misal
IMG_20211012_211002.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,872
Üyeler
192,821
Son üye
Reux
Geri