Arama sonuçları: *

1. S

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Papel Üye Ol KYC Tamamla 500TL+50TL 🔥🔥

Referans kodu isteyen yazabilir. Ek olarak bu kampanya sadece salı günü mü oluyor, çarşamba da olur mu? 1735045285 Bu kampanya sadece salı mı oluyor çarşamba da olur mu?
  2. S

❌İndirim Bitti! Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

Görünüş dışında özellik olarak farkları varmı ki, nedir? %100 klavye istiyorum şahsen küçük klavye kesinlikle tercihim değil
  3. S

Lütfen bana cevap verir misiniz
  4. S

Arkadaşlar %100 klavye tavsiyesi yapar mısınız bu ürünler gerçekten indirimli mi ve ne kadar süre kalır satışta? Bunları beğendim kalitelerinde problem olur mu?
  5. S

🔥İndirim 🔥🔥 BINANCE TR İlk Alım Satım İşlemine 20USD Hediye 🔥🔥

Kesildiği için olmuyor zaten :D 1734977479 Al ne olacak en kötü bir kaç gün sonra çekersin bir kaç tl zarar edersin max altı üstü 100 tl
  6. S

Kimlik ile selfie birbirine benzemiyormuş
  7. S

Profili doğrulayamıyoruz şaka gibi beni kabul etmiyor fotoğraftan :D
  8. S

Etkinlik biteli 1 aydan fazla olmuş gözüküyor biri aydınlatsın oluyor mu olmuyor mu
  9. S

Amazon.com.tr Rezilliği...

O ilk bahsettiğin şey benim de Amazon'dan satın aldığım xbox gamepad'inde oldu, tıpa tıp aynısı. Kullandıkça düzeldi içe çökme olayı
  10. S

Benimde aynı şekilde amazon üzerinden çok alışverişim var fakat bazen olacağı varsa oluyor
  11. S

14 gün geçtiyse gidiyorsun THH'e şikayetini koyuyorsun bu sefer müşteriyi daha çok ciddiye alıyorlar. Yapmaktan zarar gelmez, şikayetini yap bence. Kendilerine durumun çözülmezse şikayet edeceğini belirtebilirsin istersen orası sana kalmış. Kesinlikle ama halkımız güçlünün yanında, hâlâ daha...
  12. S

❌İndirim Bitti! CONNECT GAME ürünlerinde indirim

Minnacık klavyeler yerine tam boyut bir klavye de indirim var mı? %100 klavye istiyorum ben.
  13. S

Bu arada arkadaşlar THH'e başvurup onlara belge gittiği gibi hemen beni arayıp telafi ettiler, neymiş Amazon falan dinlemeyip herkesi şikayet etmek gerekiyormuş :) Şikayet edilip onlardan savunma istenildikten kısa süre sonra kendilerini bana direkt yeni sipariş oluşturup monitörü gönderdiler...
  14. S

SİPAY ÜCRETSİZ FİNDEKS RAPORU

40 liraya muhtaç olan kişi kredi notunu ne yapacak afedersin, 40 lira harçlık alam biri zaten kredili ürün kullanmamalı bir gün ödeyemez altında kalır
  15. S

W11 Güncelleme de Klavye Bozuldu

Hiç hatırlamıyorum eski bir klavye, markası Rampage 1732619466 Şimdi bilgisayarı açtım düzelmiş 😄 çok değişik
  16. S

Tak çıkar yaptım, aygıt yöneticisinden sildim falan yine işe yaramadı
  17. S

Sabah PC kapatırken baktım güncelleme vardı bilgisayarı kapat ve güncelle diyip evden çıktım. Şimdi açtığımda klavyenin neredeyse %50 si çalışmıyordu Windows update yaptım bazı şeyler çalışmaya başladı ama hala da çalışmayanlar var ne yapmam gerekiyor
  18. S

❌İndirim Bitti! Ryzen 7 9800X3D işlemci 22.509 TL

Bunun nesi sıcak fırsat anlamadım. İlk çıktığında 21 bindi, sonra 22 gittikçe artıyor ve fiyat artıkça sıcak fırsat diye paylaşıyorlar
  19. S

Şu an da hangi oyunu oynuyorsunuz

FC 25
  20. S

Fethiye'de Nasıl Arkadaş Bulurum

Arkadaşlar valla bu şehre taşınalı bir kaç ay oldu, nereden arkadaş bulabileceğim konusunda fikrim yok. Okul yok liseden mezun oldum yeni ondan dolayı hani klasik okul arkadaşı bulamıyorum. Ben sık sık sinemaya gitmeyi seven biriyim en azından film izlerken yanımda biri olmasına hiç hayır demem...
Top Bottom