Palo DAYI 👑
80+ Gold
saştan veya sakaldanmı kes gitsinKimlik ile selfie birbirine benzemiyormuş
saştan veya sakaldanmı kes gitsinKimlik ile selfie birbirine benzemiyormuş
Bunun için saç sakal mı kesilirsaştan veya sakaldanmı kes gitsin
Kesildiği için olmuyor zatensaştan veya sakaldanmı kes gitsin
Al ne olacak en kötü bir kaç gün sonra çekersin bir kaç tl zarar edersin max altı üstü 100 tlo değilde benim eski hesapta etkinilik görünüyor , hesapta suan coın alınmış 2 sene önce falan almışım en son ozaman girmiştim zaten
ve etkinliğe katıldın diyor şimdi alımmı almıyımmı bıelemedim neyapsam @freygasm
ozaman biraz uzat aga ne diyim zaten günü daha varKesildiği için olmuyor zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Al ne olacak en kötü bir kaç gün sonra çekersin bir kaç tl zarar edersin max altı üstü 100 tl
yoooğğğğğ !Hala devam ediyor mu ?
Ediyor galiba bitti diye bir şey göremedimHala devam ediyor mu ?
biri bitti diye atmış ama bunun 90 küsür günü var yanı attığı etkinlik farklıEdiyor galiba bitti diye bir şey göremedim
kartta 28 tl vardı onu yatırıp coin aldım illa 100 tl zorunluluğu yok demidevam ediyor bu arada @SemihÖzdoğdu
ilk sayfalarda yok denıyorkartta 28 tl vardı onu yatırıp coin aldım illa 100 tl zorunluluğu yok demi
Evet o farklı etkinlik. biterse duyururlar bence zaten denemek lazım yinede.devam ediyor bu arada @SemihÖzdoğdu
Mesaj otomatik birleştirildi:
biri bitti diye atmış ama bunun 90 küsür günü var yanı attığı etkinlik farklı
ama 50 mılyon TL biterse o ayrı
valla bende deniycem şimdi ben hesabı 2 sene önce silmiştim aslında ama girince onayladı beni anlamadım acaba bınance normal oldugu ıcın hani bu binance tr yaEvet o farklı etkinlik. biterse duyururlar bence zaten denemek lazım yinede.