Hocam ben 100 tl attım 78 tl lik coin almışım illa 100 tl harcamak gerekiyor mu ? Kampanyaya katıldınız diyorBinance TR'ye üye olup kimlik doğrulamanızı tamamlayın.
Anasayfada en aşağıya inin;
Alıntıyı görüntüle
Bu kampanyanın üzerine tıklayıp katılın.
Hesabınıza 100tl atın herhangi bir coin alın, ödül gelene kadar dokunmayın. 20usdt geldikten sonra hepsini TRY'ye çekip hesabınıza aktarabilirsiniz.
Hali hazırda hesabı olan ve coin alım satımı yapmamış kişiler de kampanyadan faydalanabilir.
Herhangi bir referansa ihtiyaç yok.
Görüntülü görüşme yok.
Hocam tahmini ne zaman geliyor acaba 20 dolar?Yok illa 100 olmasına gerek yok.
Yanlis gormediysam yada yanlış anlamadıysam etkinlik bitiminden sonra 30gün icinde diyor görsel atarım ama emin değilimHocam tahmini ne zaman geliyor acaba 20 dolar?
hocam katıldınız yazıyor yeterli mi başka bir şeye gerek var mı ama işlem hacmim 0 usdt diyor16ocakta kampanya bitiyor, 2-3gün içinde yüklenir sonrasında.
Evet öyle, ama ilk hafta yüklenmiş oluyor. Geçen seferkinde 2.-3. gün gelmişti.Yanlis gormediysam yada yanlış anlamadıysam etkinlik bitiminden sonra 30gün icinde diyor görsel atarım ama emin değilim
Umarım öyle değildir
dolar artarsa kardayiz yok la artmasına aman aman olan gene bize oluyorÇok önemli değil bir ara yatar
Ben çok takmıyorum artık doların azalıp artmasına Antartikada birine mızrak girse olan bize oluyor.dolar artarsa kardayiz yok la artmasına aman aman olan gene bize oluyor