Hayiretkinlik sona mı erdi
ana sayfadaymış diğerine tıklamışım benHayir
Benim anladığım kadarıyla o başka etkinlik. bu 20 usdt yi etkinlik süresince yatıran herkes alabilecek yani ödül havuzu bitene kadar. sizin dediğiniz daha büyük ödüllü etkinlik için.Teşekkürler ama hakediş sırası a göre sadece ilk 7500 kişiye verilicekmiş ve şu an kaç kişinin yatırım yaptığı belli değil, o yüzden parayı kriptoya çevirip orda sarar edip birde ilk 7500 kişi girememiş te olabiliriz o nasıl olucak ?
YTD diyebilirsiniz ama 100 liranın kaybolmaması için en ideal coin hangisi acaba, bilen var mı ?Benim anladığım kadarıyla o başka etkinlik. bu 20 usdt yi etkinlik süresince yatıran herkes alabilecek yani ödül havuzu bitene kadar. sizin dediğiniz daha büyük ödüllü etkinlik için.
Valla hocam çok bilgim yok benimde req coin yokmuş binance tr de normalde ona koyacaktım.şuan turbo coine koydum durgun bir coin diye.100 tl koyacaksanız aslında çok da kaybolma imkanı yok kafanıza göre de koyabilirsiniz.YTD diyebilirsiniz ama 100 liranın kaybolmaması için en ideal coin hangisi acaba, bilen var mı ?
Onaylamadan da oluyormuş da riske atmaamk için doğrulama yapmak mantıklı olabilir 2dk sürer.kimlik kartımı onaylatmam mı gerekir yoksa sadece bilgileri girmem lazım mı
16ocaktan sonra yüklencek dursun öyle.100 yatırdım şimdi ne yapayım