Arama sonuçları: *

1. S

Amazon.com.tr Rezilliği...

7 Eylül tarihinde Amazon'dan forumda indirimli şeklinde paylaşılan Samsung G65B monitörü satın aldım. Bana benim aldığım monitör yerine başka ürün gönderildi ve ellerinde ki stokların hepsini sattıkları için de değişim için beklemem gerektiğini söylediler. Bekle bekle yaklaşık 20 gün sonunda...
  2. S

Yanlış ürün gönderildi ne yapmalıyım - Amazon

Arkadaşlar Amazon’dan geçenki kampanyayla 8999 TL’ye 9 taksitle 2K 240Hz 27” Samsung G6 monitörü satın aldım. Ürünün değişim yapılması için yazdım bana stok olmadığını değişim yapamayacaklarını söylediler. Bana gelen ürün Viewsonic VX3218-PC-mhd. Hani monitör 2K olsa kabul edilebilirdi fakat...
  3. S

Aldığım masa kırık geldi

Gecen ki indirimli olarak paylaşılmış ceramical markalı masaların birinden almıştım ama ürünün üstü ikiye bölünmüş şekilde komple kırık. Bu kırıklık dışındaki kaplamada falan mı yoksa masa komple kırılmış mı nasıl anlarım, üzerinde bilgisayar falan olacak ileride sorun çıkarır mı ağırlık sonucu...
  4. S

Amazon kusurlu ürünümü değişmiyor

Merhaba geçen ki 2000 TL'ye düşen Velocity Green Xbox kontrolcüsünü almıştım ve bugün sabah teslim aldım. Fakat ürünün A tuşunda takılma mevcut, bazen basılı kalıyor ona ve bu çok rahatsız edici. Amazon güvencesi olduğundan dolayı sevinmiştim direkt değişirler diye düşünüyordum fakat öyle bir...
  5. S

Bu ürün indirime girmiş mi?

Arkadaşlar gülümseyen Kasım yazıyor fakat diğer indirime girenler gibi yanında % kaç indirime girdiği yazmıyor. Bu ürünün ilerleyen günlerde/zamanlarda indirime gireceği anlamına mı geliyor yoksa zaten indirime girmiş fiyatı mı anlamadım
  6. S

Amazon Kasım İndirimleri Ne Zaman

Arkadaşlar amazon kasım indirimleri ne zaman olacak belirli bir tarih var mı? Amazon üzerindeki vade farksız taksit seçeneği ve diğer sitelere göre en iyi fiyatları verdiğinden orayı takip ediyorum
  7. S

8.2K Z790 Tomahawk DDR4 İyi Mi?

Arkadaşlar incehesap üzerinden Z790 Tomahawk aldım 8200 TL'ye. Aynı zamanda MSI'ın 900 TL geri ödeme kampanyası var o geri ödemeler gerçekleştikten sonra 7.3K'ya gelmiş olacak. Toplayacağım sunucu sistemi için satın aldım bu anakartı, normalde Z690-A Pro almıştım 5.8K'ya fakat sadece 1.5K fiyat...
Top Bottom