Arama sonuçları: *

1. Burak Avunduk

max 33k laptop önerisi

selamlar max 32-33k ya önerebileceginiz laptop var mıdır okul icin (elektrik elektronik mühendisliği) ve oyun icin kullanılacaktır şimdiden teşekkür ederim 1697796536 monster düşünüyordum ama alma pişman olursun diyenlerle karşılastim soru işareti belirdi aklımda
  2. Burak Avunduk

Klavye Tuş kombinasyonları yanlış

arkadaşlar iyi forumlar yeni klavye aldım ama klavyenin üstündeki tuşlar eski klavyeye göre çalışıyo mesela benim klavyemde shift ve 9 a bastığımda "(" bunu atması gerekirken ")" atıyo yani eski klavyeye göre atıyo bunu nasıl düzeltebilirim acil yardım iyi forumlar
  3. Burak Avunduk

3600 TL Bütçeye Hangi Monitörü Almam Daha Mantıklı

teşekkür ederimm 1679158101 bir soru daha soracağım acaba itopyanın mağazasına gidip de alsam ölü piksel için falan açıp bakabilyor muyuz ? bilginiz var mı
  4. Burak Avunduk

Hocam bazı yorumlarda gigabyte için coil whine diye bir kronik sorundan bahsediliyor açıkçası biraz da o yüzden emin olamadım pivot özellik illa olması gerekiyor dediğim bir özellik değil bu sorunu sen yaşıyor musun ?
  5. Burak Avunduk

aoc enerji tüketimi konusunda biraz kötü duruyor ama o kadar etki eder mi o sizce ?
  6. Burak Avunduk

https://itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017 https://itopya.com/aoc-24-24g2spubk-165hz-1ms-hdmi-dp-fhd-ips-gaming-monitor_u22624 sizce hangisini almak mantıklı genellikle fps oyunları oynuyorum.
  7. Burak Avunduk

apacer panther 8gb ram

o da aynı tüm özellikleri aynı sadece markayı merak ettim daha önce çok duymamıştım
  8. Burak Avunduk

apacer panther 8gb ram

sorun çıkartmayacak bir marka mı onu merak ediyorum
  9. Burak Avunduk

apacer panther 8gb ram

beyler uygun bir fiyata gördüm apacer panther marka ram 8gb (3000 mhz ) alınır mı ? kendi bilgisayarımdaki ram de 3000 mhz olduğu için 3000 mhz arıyorum
Top Bottom