Neler Yeni

3600 TL Bütçeye Hangi Monitörü Almam Daha Mantıklı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Avunduk

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,223
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Aocun özellikleri daha iyi duruyor.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,223
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ercan
Birbirlerine yakin sayilirlar. Hdr ve 180 hz avantaji var Gigabytın. Aoc'ta pivot özelliği var. Ben sahsen Gigabyte tercih ettim.

Video karsilastirmasi var iki modelin, size de fikir olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Avunduk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birbirlerine yakin sayilirlar. Hdr ve 180 hz avantaji var Gigabytın. Aoc'ta pivot özelliği var. Ben sahsen Gigabyte tercih ettim.

Video karsilastirmasi var iki modelin, size de fikir olur.

Hocam bazı yorumlarda gigabyte için coil whine diye bir kronik sorundan bahsediliyor açıkçası biraz da o yüzden emin olamadım
pivot özellik illa olması gerekiyor dediğim bir özellik değil bu sorunu sen yaşıyor musun ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ercan
Hocam bazı yorumlarda gigabyte için coil whine diye bir kronik sorundan bahsediliyor açıkçası biraz da o yüzden emin olamadım
pivot özellik illa olması gerekiyor dediğim bir özellik değil bu sorunu sen yaşıyor musun ?
Ben monitörü daha bugün sipariş ettim. Yalniz bir iki haftadır monitör araştırıyorum şuna emin olun, sorunu yok denmeyen monitör görmedim daha. Herkes her model hakkinda ezbere bir seyler diyor. Övenlerde teknik detay vs olmadan ezbere övüyor.

Sahsen coil whine ile ilgili bir sey okumadim ben hocam, aoc/gigabyte fark etmez monitör ihtiyacınız varsa itopya indirimi bitmeden alin derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Avunduk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ederimm
Ben monitörü daha bugün sipariş ettim. Yalniz bir iki haftadır monitör araştırıyorum şuna emin olun, sorunu yok denmeyen monitör görmedim daha. Herkes her model hakkinda ezbere bir seyler diyor. Övenlerde teknik detay vs olmadan ezbere övüyor.

Sahsen coil whine ile ilgili bir sey okumadim ben hocam, aoc/gigabyte fark etmez monitör ihtiyacınız varsa itopya indirimi bitmeden alin derim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir soru daha soracağım acaba itopyanın mağazasına gidip de alsam ölü piksel için falan açıp bakabilyor muyuz ? bilginiz var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ercan
bir soru daha soracağım acaba itopyanın mağazasına gidip de alsam ölü piksel için falan açıp bakabilyor muyuz ? bilginiz var mı
Hocam itopya ile ilgili bu konuda bilgim veya tecrubem yok ama mağazalarına gidip ürün alıyorsanız, talep gelmesi halinde mutlaka açıp test ederler diye düşünüyorum.

Top Bottom