Arama sonuçları: *

1. e.ozden

Overcooked, Overcooked 2, Call of Juarez, Dishonered Oyunları (GOG)

Başlıktaki oyunlar amazon prime tarafından ücretsiz verildi. Ancak arşivimde halihazırda bu oyunlar mevcut. Bu nedenle eklemek isteyen aşağıdaki kodları GOG üzerinden ekleyebilir. Keyifli akşamlar dilerim. DQZXBCF16869A199EB - Overcooked GVNHBBCF1B60B272A7 - Overcooked 2 98QCACF1C23E36DBC5 -...
  2. Ryzen 5 3600

Ryzen 5 3600

Merhaba, İşlemci yükselttiğimden satılıktır. Fan ve kutu yok. Tray gibi düşünebilirsiniz.
  3. e.ozden

PES 2021 HESABI SATAN VARSA ALABİLİRİM ACİL LAZIM

Bende var ama içinde işe yarar bir çok oyun daha var. O yüzden biraz iş bütçeye bakıyor. Tek veya daha az oyunlu bir hesap bulursanız daha uyguna alabilirsiniz.
  4. e.ozden

2K 240 HZ HP Omen 16" vs RTX4070 1080p 144 HZ MSI Katana 17.3"

Teşekkürler iletişime geçeceğim
  5. e.ozden

Önerinizi alabilir miyim, link atabilirseni memnun olurum
  6. e.ozden

Merhabalar, Bir arkadaşım laptop alacak. Bütçesi geniş ancak F/P olarak bir laptop almak istiyor. Önerileriniz ne olacaktır? Bir de kişisel olarak şöyle bir sorum var. HP Omen forumda çok sevilmiyor ama 240hz QHD sunması ayrı bir cezbediyor. Katana tip olarak çok güzel görünüyor. Teknosada da...
  7. e.ozden

Sistemimi yükseltmeye nerelerden başlamalıyım?

O zaman bir süre daha idare edip, sistemi satmak en mantıklısı görünüyor. Teşekkür ediyorum kıymetli bilgileriniz için
  8. e.ozden

🔥İndirim Hawk Gaming Fab V6 Oyuncu Koltuğu 5799 TL

Tek olumlu tarafı benim açımdan oturma yeri geniş. Ama sünger kalınlığı çok az. Bel desteği kesinlikle işe yaramıyor. Sürekli sırt kısmı ile oturma kısmı arasındaki yere sıkışıyor. Zamanla şekil bozukluğu meydana geliyor. İşlevsiz.
  9. e.ozden

🔥İndirim Hawk Gaming Fab V6 Oyuncu Koltuğu 5799 TL

Zamanında forumda bayağı bir sükse yapmıştı. Hawk şöyle iyi böyle iyi gibi. Ben de o dalgaya katılıp alanlardandım. Ancak başlı başına olumsuz bir deneyim oldu benim için. Kalitesiz, çabuk arızalanıyor parçalar. https://forum.donanimarsivi.com/konu/hawk-fab-v4-oyuncu-koltugu-tecruebelerim.983849/
  10. e.ozden

Sistemimi yükseltmeye nerelerden başlamalıyım?

Merhabalar, Sistemim aşağıdaki gibidir. Sistemde hangi ekipmanı neye göre yükseltmeliyim? Ufak bir plan çizmek istiyorum kendime. Öyle çok çok güçlendirmeme gerek yok sistemimi. Şu anda bile az çok yetiyor. Oynadığım oyun sayısı az ama güncel tutmak istiyorum. Neler yapabilirim? Anakart...
  11. e.ozden

Hawk Fab V4 Oyuncu Koltuğu Tecrübelerim

Merhabalar, Bu oyuncu koltuğunu 06 Mart 2022 tarihinde sipariş verdim. Kurulumu biraz zordu. Ancak bir şekilde kurulum işini hallettim. 16 Mayıs 2022 tarihinde koltuğun kolçak kısmı arıza verdi. Arızalı ürünü geri göndermek kaydıyla yeni kolçak gönderdiler. Yeni gelen kolçak vida deliklerine...
  12. e.ozden

valorant toxiclikden nasıl kurtulurum

Durumun direkt olarak yaşla alakası yok. Her zaman karşına çıkacaktır bu tip kimseler. Hatta konu valorant olunca çıkmazsa şaşırırım. Ben 33 yaşındayım. Zaman zaman benim de başıma geliyordu benzer durumlar. Dışarıda görseler abi çekecek, bayramda elimi öpecek çocuklardan küfür yiyordum...
  13. e.ozden

Valve'nin yeni oyunu Deadlock'a davet edebilecek var mı?

Bana da bir el atabilir misiniz? :) 438408708
  14. e.ozden

Fallout76 (xbox) Oyun Kodu

Kullanmak isteyen için kod: V49962PD7CKKKCG6J9CKV6RWZ
  15. e.ozden

İç dökme | Eşcinselliğin normal olduğu kabulüyle ilgili ne düşünüyorsunuz?

Caner'im, Şurada en fazla yaşayacağımız 70 sene ömür. Ömrünü o ya da bunun dediklerine göre değil, sen nasıl arzu ediyorsan öyle yaşa. İnsanlar kendinden olmayanları dışlama hususunda acımasız olabiliyorlar. Girdiğin yol; kolay bir yol değil. Sağlam irade ve iyi bir mental sağlık gerekiyor...
  16. e.ozden

Amazon Germany'den alınan ürünlerde vergilendirme sistemi nasıl çalışmaktadır?

Merhaba, Amazon Germany'den bir ayakkabı siparişi vermek istiyorum. Türkiye'ye göre fiyatı oldukça uygun. Karşıma vergi çıkar mı? Çıksa dahi en fazla ne tutarda olur acaba?
  17. e.ozden

Öneri 30K bandında oyun için laptop önerisi

3050ti olanlar 27-28 bin, 4050-3060 ekran kartlı modeller 30 bin. Ezbere konuşmaktansa incelerseniz daha sağlıklı bilgi verebilirsiniz. 1701521003 Fikir olarak verdim. Daha iyi model önerisi verilebilir tabii ki. https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v20-4-4/...
  18. e.ozden

Öneri 30K bandında oyun için laptop önerisi

Monster ürünleri çok sevilmiyor forumda ama ben incelemenizi tavsiye ederim.
  19. e.ozden

ryzen5 5600 yanına rtx4060 mı rtx3060ti mi

4060 tercih ederdim
  20. e.ozden

Kredi taksidini kredi kartıyla ödeme

Tamam şimdi oldu. Ben sanki ödeme süreci bitmiş; üzerine ekstra faiz biniyor gibi düşünmüştüm. İyi akşamlar
Top Bottom