Konu mantıksız bir konu sırf konu açmak için açmışsınız. Buradaki insanlar bu duruma nasıl bir çözüm bulabilir. Valorantı bırakacaksın dostum eğer toksiklenmek istemiyorsan.13 yaşında dia-yüce elodayım 60hz yim ve iyi oynuyorum fakat yaşımdan ve sesimden dolayı toxiclenebiliyorum top frag olmama rağmen napabilirim duom var arada 5 li girdiğim ekipte var
13 yaşında bir kardeşimiz için yanlış eleştiri bence. Kendini bu konuda çaresiz hissedip forum ile paylaşmak istemiş. Toksik bir yaklaşıma gerek yokKonu mantıksız bir konu sırf konu açmak için açmışsınız. Buradaki insanlar bu duruma nasıl bir çözüm bulabilir. Valorantı bırakacaksın dostum eğer toksiklenmek istemiyorsan.
Gördüğün üzere toxic insanlar her yerde var, o yüzden mute at geç çok takılmana gerek yok13 yaşında dia-yüce elodayım 60hz yim ve iyi oynuyorum fakat yaşımdan ve sesimden dolayı toxiclenebiliyorum top frag olmama rağmen napabilirim duom var arada 5 li girdiğim ekipte var
Durumun direkt olarak yaşla alakası yok. Her zaman karşına çıkacaktır bu tip kimseler. Hatta konu valorant olunca çıkmazsa şaşırırım.13 yaşında dia-yüce elodayım 60hz yim ve iyi oynuyorum fakat yaşımdan ve sesimden dolayı toxiclenebiliyorum top frag olmama rağmen napabilirim duom var arada 5 li girdiğim ekipte var
sever önerir misinizGördüğün üzere toxic insanlar her yerde var, o yüzden mute at geç çok takılmana gerek yok
reis info lazım ya yücelerle de oynuyorum düşük elo sayılmam o kadarDurumun direkt olarak yaşla alakası yok. Her zaman karşına çıkacaktır bu tip kimseler. Hatta konu valorant olunca çıkmazsa şaşırırım.
Ben 33 yaşındayım. Zaman zaman benim de başıma geliyordu benzer durumlar. Dışarıda görseler abi çekecek, bayramda elimi öpecek çocuklardan küfür yiyordum. Şimdilerde mikrofon kapalı oynuyorum, baktım oynayan çocuklarda toxic kimse yok o zaman mikrofon açıyorum. Başka bir yöntem ise sevdiğin, tanıdığın insanlarla 5 girmek. Şu an öyle yapıyorum. 3 kişi bile olsak oyuna girmiyorum çoğunlukla. 4 ya da 5 'nci ayarlıyorum.
Plat elo