Neler Yeni

Aim' im Kötüleşti Nasıl Geliştiririm

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,533
İsim
Taha yücel
Benim aim im çok tuhaf hep oynadim oyuna giriyorum bir gün güzel oynuyorum hiç oynayasim gelmiyor hic oynayamiyorum bazenleri bir enerji oluyor fisek gibi oynuyorum :D

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 yıldır fps oyunu oynuyorum orta düzeyde bir başarım var 5 pre olarak girdiğimiz maçlarda sürekli top frag oluyordum gördüğüm adamlar direk ölüyordu, ama artık ne mouseyi düzgün oynatabiliyorum ne de adam vurabiliyorum kimseye tepki veremeden hep tek yiyorum ve değil top frag listede 3. 4. bazen 5. sırada olup 10 vuruyorum rank: Plat 3 ve 60hz monitör kullanıyorum. Neden böyle bilen arkaadaşlar yardım edebilir mi?
Düzenli antrenman yapabilirsin
Oyunlar da daha sakin olarak tilt olmadan daha iyi bir oyun geçirebilirsin

Sndjety

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Murat
Instagram
Sndjety
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 yıldır fps oyunu oynuyorum orta düzeyde bir başarım var 5 pre olarak girdiğimiz maçlarda sürekli top frag oluyordum gördüğüm adamlar direk ölüyordu, ama artık ne mouseyi düzgün oynatabiliyorum ne de adam vurabiliyorum kimseye tepki veremeden hep tek yiyorum ve değil top frag listede 3. 4. bazen 5. sırada olup 10 vuruyorum rank: Plat 3 ve 60hz monitör kullanıyorum. Neden böyle bilen arkaadaşlar yardım edebilir mi?
OSUUUUUUUUUUUUU

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
1k+ saat csgo, 1k+ saat cs 1.6 oynadım sanada tavsiye ederim eğer aimim iyi olsun diyorsan en az 3,4k saat harca zamanla gelişir

Top Bottom