Arama sonuçları: *

1. L

Başlangıç Seviyesi Oyun ve Çalışma Odaklı Kasa Tavsiyesi (35K Bütçe)

kasada neye dikkat etmeliyim yaptığım analizde bi yanlış var mı
  2. L

bu kasada düşündüğümüz gibi f/p ürünü olan ryzen 5 7500F kullanılmış intel i5 13400F den bir tık daha iyi sanırım ama eşiti bu denmiş anakart çift m2 ssd slotuna sahip soğutucusu var mı tam çözemedim onu nerden bakıyoruz, dual channel ram destekliyor, ddr5 ve AM5 soket yapısında yani intele...
  3. L

@Emirkanyvs @KaptanMC bunları bulabildim ilan olarak bunlar değerlendirilir mi sizce https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-rtx-4060ti-pc-plus-monitor-plus-oyun-1171967147/detay...
  4. L

linki göremedim ama bende mi sorun var acaba 😅 1735047906 ikinci el almak evet söylediğin gibi mantıklı ama sorun şu ki ben bilgisayarı ikinci el tek tek parça parça dizecek kadar bilgisayar hakkında bilgili değilim + yaşadığım şehir doğuda bir küçük şehir o yüzden çok fazla parça alım satımı...
  5. L

Tavsiye ettiğiniz kanallar için teşekkür ederim. Yani ben geceleri de bilgisayar başında olan biriyim ve ailem erken yatıyor. Eğer coil whine çok fazla ses çıkarıp uyutmaz diyosanız almamak tercihim. Linki atabilirsiniz, elimde seçenek olur. Hem bakıp öğrenirim biraz daha veya diyelim ki bir...
  6. L

Destek oluşunuzdan dolayı çok teşekkür ederim. Gerçekten bilgisayar donanım kısmı benim çok istediğim fakat öğrenmek için pek fırsat bulamadığım bir konu. Ancak bu aralar biraz boş vaktim vardı, değerlendirmeye çalışıyorum. Bu şekilde ama sudan çıkmış balık gibiyim, her şey çok karmaşık geliyor...
  7. L

İtopya gibi sitelerden alışveriş yapmanın verimli olabileceği, ancak bazen şansa bağlı olabileceği konusunda yazdığınız açıklama içimi rahatlattı. Cevabınız çok detaylı ve açıklayıcı olmuş, teşekkür ederim. Ben daha öncesine kadar bilgisayar donanımıyla pek ilgilenmedim, genelde yazılımsal...
  8. L

itopyadan neden alışveriş yapmamalıyım? ve nerelerden alışveriş yapmamı tavsiye edersiniz gaming gen tr diye bir site var sanırım ama çok olumlu yorumları yok açıkcası itopya yada incehesaptan almayı düşünüyordum 1735032850 itopyadan neden alışveriş yapmamalıyım? ve nerelerden alışveriş yapmamı...
  9. L

itopyadan neden alışveriş yapmamalıyım? ve nerelerden alışveriş yapmamı tavsiye edersiniz gaming gen tr diye bir site var sanırım ama çok olumlu yorumları yok açıkcası itopya yada incehesaptan almayı düşünüyordum
  10. L

Merhaba, Daha önce hiç kasa bilgisayar toplamadım, bu yüzden hazır toplanmış kasalar almayı düşünüyorum. İtopya gibi sitelerdeki hazır sistemler güvenilir midir? Özellikle PSU (güç kaynağı) kısmında kafam karıştı. Bazı hazır kasalarda PSU görünmüyor veya belirtilmiyor. Bu parça sistemle uyumlu...
Top Bottom